Срамната тайна на семейството е разкрита! На мъжът на Кобилкина не му става

2377
25 Октомври 2014, 13:30


Мъжът на Наталия Кобилкина се оказа импотентен, узна HotArena.net.

 

Въпреки постоянните бръщолевения на рускинята колко обича да прави секс и колко е удовлетворена от партньора си, реалността е съвсем друга, разкриха приятелки на нашумялата рускиня пред в. „Всеки ден“.

 

Съпругът й далеч не е онзи мачо в леглото, както тя се опитва да го представи. Дори според познати на семейството, Делчо често имал сериозни засечки, които не се отразявали никак добре на ненаситната Наталия.

 

Вместо да си намери любовник обаче, както повечето й незадоволени приятелки отдавна са направили, при Кобилкина неудовлетворението избило в говорене за секс. Първоначално само давала акъл и споделяла пред по-близки, после си повярвала, че много ги разбира нещата и решила да разшири кръга с публични лекции.

 

От среща на среща младата жена си дала сметка, че много представителки на нежния пол са в нейното положение, а няма с кого да обсъдят проблемите си. Находчивата рускиня веднага видяла свободна ниша да развие собствен бизнес и моментално се възползвала.

 

Неслучайно дълги години тя криеше неугледния си съпруг от очите на хората, а само обясняваше наляво и надясно какви невероятни умения има как мъжът й изпълнявал всяко желание. „Тя само за пред хората се прави на голяма разбирачка и че всичко й е наред. Нали ако каже на лекция, че и тя самата рядко получава мъжки ласки, клиентките й ще избягат”, издават я нейни бивши приятелки.

 

Преди време пък жени се бяха оплакали, че Кобилкина сваля мъжете им. „Нали си има мъж, какво заглежда чуждите”, възмущаваха се те. Въпреки сексуалните проблеми, които имат Делчо и Наталия, хитрата рускиня никога не си е и помисляла да го напусне. „Тя е с него, откакто е на 19, той имал бизнес в Русия и й бил шеф. Оженила се е за него, за да избяга от мизерията”, злословят още недоволни от празните хвалби на Кобилкина.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени