Срамота! Миска уби двама на пътя. Любовникът й, бившия на Радост Драганова плати, за да не лежи в затвора!

10952
22 Август 2013, 15:10


Манекенката Еми Нанева се размина със затвора. Бившата миска получи условна присъда, въпреки че преди три години уби на пътя край с. Старо Оряхово Младен Кънев и служителка от неговата фирма Теодора Петрова, разбра HotArena.net.

 

Варненсия окръжен съд я призна за виновна, но присъдата е повече от неефективна. Тя получи 3 години затвор с 5 години изпитателен срок.

 

"Това означава, че присъдата е условна (неефективна) и я лишават за 2 години и 6 месеца от свидетелство за управление на МПС", заявиха приятели на Младен във фейсбук.

 

Аргументите на съда за издадената присъда са, че като майка на малолетно дете тя трябва да бъде на свобода. Освен това Еми Нанева няма други провинения.

 

Трагичната кончина на фена на ЦСКА Младен Кънев - Байо и най-вече присъдата на убийцата му предизвика вълна от коментари във фейсбук. Запалянко на "армейците" намери смъртта си заедно със своята колежка Теодора в зверска катастрофа на пътя Варна - Бургас в района на с. Старо Оряхово.

 

Децата на Теодора останали кръгли сираци, тъй като и съпругът й бил починал наскоро. Младен също имал две деца, но за тях сега се грижат съпругата му Деси и майка му.

 

"А накрая съдийката й казала "Съветвам те повече да не се качваш на автомобил (в момента присъдата й включва 3 години отнемане на книжката) никога през живота си, защото само заради малолетното ти дете не те вкарахме в затвора", написа племенникът на Теодора - Христо Петров във Фейсбук.

 

Според някои обаче, причината за условната присъда на Емилия Нанева е бившият съпруг на Радост Драганова–бизнесменът Явор Златанов. Той е оказал натиск върху съдията, за да пусне Нанева.

 

"За детето на убийцата Емилия Нанева знаем, че има кой да се погрижи и това е известният мастит бизнесмен Явор Златанов (собственик на фирмите "Изамет Транс", "Изамет" Еоод), който се появи в съда с охрана в подкрепа на любимата си. Същият е известен и като бивш съпруг на Радост Драганова от предаването "Модерно", пишат фенове, та ЦСКА.

 

От 2010 г. Явор и Емилия живеят под един покрив заедно с малката Ивон в дома на бизнесмена в столичния квартал “Гео Милев”. В началото на идилията дори всеки ден разхождали заедно децата си като щастливо семейство. Водещата на “Модерно” бе е в примирие с бащата на детето си, но не била възхитена от факта, че дъщеря й си играе с щерката на любовницата на експоловинката й.

 

Когато през 2009 г. Радост Драганова обяви пред медиите, че се развежда, тъй като мъжът й бил “стиснат, шизофреник и прелюбодеец”, стана ясно, че 17-годишният им съвместен живот е бил лъскава фасада, зад която се крият тайни и драматични перипетии.

 

"За детето. Аз не съм го чул да казва мама. Думата мама не е споменавало. Детегледачки го гледаха. Издръжка няма да дадем за детето, защото искаме то да живее при нас, да си го отгледаме ние.

 

 За любовницата,дето твърди, че синът ми е въртял, няма нищо вярно. Нека ни я покажат на снимка и тогава да говорят”, кълнеше се тогава свекърът на Радост - Илия Златанов в интервю.

 

В крайна сметка се оказа, че освен че направи Радост за резил, Явор до ден-днешен отглежда 28-годишната си любовница, с която "нямаше нищо общо" и дори я е измъкнал от затвора, пише blitz.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо
преди 4 години
0
Освен да си курва трябва да има и някой паралия, за да те отърве от наказание. Само Господ не прощава и рано или късно ти се връща - та теб и "спасителя" с парите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ралица
преди 4 години
-6
1во катастрофата не е станала преди 3 години! И никаква миска не е било момичето, спрете да си измисляте! Такава ни е системата, да, но стига с тая злоба и измислици!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени