Сринаха Джена: След като се омъжи, приличаш на 50-годишна жена! (Вижте силно смущаващите петна по кожата й)

https://hotarena.net/pod-pricel/srinaha-djena-sled-kato-se-omaji-prilichash-na-50-godishna-jena HotArena.net
Сринаха Джена: След като се омъжи, приличаш на 50-годишна жена! (Вижте силно смущаващите петна по кожата й)
Джена – булката, която не се усмихна нито веднъж на сватбата си и запази каменното си изражение по време на тържеството, отново хвърли феновете си в смут, видя HotArena.

Певицата пусна своя снимка в социалната мрежа, на която по лицето й ясно личат множество петна. Те са плъзнали навсякъде, около устните, носа, по бузите. Това отново породи съмнения, че Джена е бременна, но упорито крие този факт от суеверие.

Не е изключено петната да са от слънцето, но е малко вероятно, защото Джена почти не се излага на слънце. Певицата е затрупана с участия по морето и по цели нощи весели купонджиите по кръчмите. През деня обикновено спи и събира сили за следващото си участие.

Шапката, която Джена е нахлупила на главата си прилича на каретата на баба й, които е плела на една кука преди 40 години. Коментарите под снимката заваляха, а феновете не си спестиха жлъчните забележки.

„Какви са тези петна по Джена? А каква е тази шапка?“ \"Прилича на 50 годишна бабичка\", \"Омг! Това Джена ли е?\", са само част от коментарите!

5 Коментара

78

преди 7 години

сигурно щапката е на свекървата и щеше прекрасно да се връзва с ъс златния ланец

Коментирай

basi

преди 7 години

ne vijdam petna, osven edno 4alga cigane

Коментирай

Именно

преди 7 години

Да носиш името на българска царица и да го смениш с мангалското "Джена"... Баси кухарията.

Коментирай

123

преди 7 години

Горката постоянно се снима с тези огромни очила за да прикрива злобата и грозотата си , веднъж не ги сложи на сватбата и коментарите не спират

Коментирай

Diqna

преди 7 години

Хахах,това за шапката на свекървата изби рибата,ахахах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.