Станислав Илиев - Финдо: С бившата ми жена ни беше направена магия! (Вижте какво разказа и за Райна след Биг Брадър)

11133
17 Декември 2013, 17:00


Спортистът е открил деветка пика в къщата си, както и свински бивни в двора. Без да разказва какво е открил, гледачка е споделила с жена му, че им е направена магия със зъби от прасе, разбра HotArena.net.


Финдо е щастлив след излизането си от реалити формата "Биг Брадър Ол Старс". Заяви, че не му е станало приятно, като е видял как истините са изопачени. Много от действията му не са показани пред зрителите и вероятно това ги е накарало да си помислят, че е скучен.


Флиртът между него и Райна е напълно измислен от екипа, а като са прибавяли подхвърляния и съмнения на останалите съквартиранти, е станало още по-автентично.


Радостен е, че именно във ВИП имението е осъзнал, че Теодора е жената на живота му и споделя, че за първи път се разделят за толкова време от близо две години.


За бившата си жена Станислав също е словоохотлив - не крие, че са имали куп проблеми и един от тях е, че някой им е направил магия.


Открил е карта деветка в дома си, а на двора - зъби от прасе. Тогавашната му половинка е отишла при специалистка, без да обяснява какво са открили, и жената е отсякла, че е направена магия със свински бивни.


Дори и разделени, пак имат проблеми - бившата не давала на общото им дете да се вижда с това на приятелката му. Двете хлапета обаче се сприятелили и имат нужда от приятелството си, пише сп. "LoveStory".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени