Стефан и Светлана от „Женените“ разделени окончателно? (Брюнетката изтри общите им снимки)

3454
17 Май 2015, 14:00


Краят на приказката на Стефан и Светлана от „Женени от пръв поглед“ изглежда е настъпил. Двойката от риалити формата бе сочена за една от най-стабилните, но по всичко изглежда, че и те са се разделили, дочу HotArena.


Снимки показват, че брюнетката е изтрила общите фотоси със съпруга си в социалните мрежи. И няма нито едно общо кадро на двамата в последните два месеца.


От известно време се носят слухове, че са се скарали заради домашните си любимци. Светла не могла да се спогоди с кучетата, Стефан пък не искал жена му да се страхува от тях.


После се заговори, че двойката трудно понася факта, че им се налага всеки ден да пътуват постоянно. Стефан живее в столицата, а Светлана е принудена да пътува до Перник, за да може да работи с курса си и да управлява магазина, който ръководи.


В крайна сметка безкрайното кръстосване напред-назад ги е уморило и сложили край на отношенията си.


Това подозират и феновете на Светла, тъй като тя не споделя нито една снимка със Стефан. Освен това е изтрила общите им фотоси от профила си в социалната мрежа и ги е заменила с тези на най-новата си приятелка—Гери.


Очевидно експериментът и за тази двойка е бил неуспешен.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени