Стоичков се разведе!

4247
28 Юни 2015, 15:58


Стоичков отново е ерген, но не Христо, който има железен брак с Марияна, а брат му Цанко, научи HotArena!

 

Изтърсакът в семейството на футболната легенда от няколко дни е официално разведен със съпругата си Мария, а новината за раздялата им е №1 на клюкарските седенки в Пловдив, пише „Уикенд“.

 

Цанко и Мария се ожениха на пищна сватба точно преди 10 години. Тогава родителите му Пенка и Стоичко дариха младите с луксозно обзаведен апартамент от 200 квадрата в центъра на Пловдив. За съдбовния ден Цанко се премени с червена вратовръзка, като по думите на майка му цветът бил избран умишлено:

 

„Той сам си поиска да бъде с червена вратовръзка. Няма да излагаме Сергей Станишев, я! Ние сме от БСП”. На тържеството в ресторанта на парк-хотел „Марица” бе и Христо Стоичков, но реално то бе последната среща с родителите му, преди да оплетат конците и да се скарат за години наред.

 

Камата обаче изглади разногласията си с леля Пенка и поиска прошка от баща си Стоичко, който миналата есен се спомина след продължително боледуване.

 

Две са версиите, довели до края на брака на Цанко Стоичков. Според едната, вината била в Мария. Къдравелката се омъжи за брата на Камата млада-млада, още ненаживяла се. Писнало й обаче цял живот да бъде домакиня и гледачка на дъщеря им.

 

След като тя вече пораснала, хукнала по купони до ранни зори, през което време съпругът й си стоял вкъщи да наглежда момичето.

 

Цанко не издържал дълго на този график и поставил ултиматум „Или край с нощния живот, или гуд бай!”, като си мислел, че с него ще стресне Мария, но се получило точно обратното. Жена му си събрала багажа и се върнала при родителите си.

 

Според другата версия обаче отношенията в семейството се влошили заради Цанко. През годините той не успя да се отърве от сянката на батко си Христо. Пробва се като футболист, но стигна само до „Беласица” (Петрич). После опита и няколко бизнеса.

 

Но и в тях фамилията му всеки път му погаждаше кофти номер и Цанко приключваше, затънал с пари и измамен от ортаците си.

 

Именно липсата на постоянни доходи в семейството изнервила балдъзата на Ицата. „Основно тя негодувала, че има по-голям трудов стаж от мъжа си. А като добавим и отлетяла любов помежду им и ето ги причините да се стигне до развода”, одумват бившите съпрузи под Тепетата.

 

Личните проблеми на брат си наскоро не успял да оправи дори Христо Стоичков. В средата на месеца Камата бе за кратко в София, тъй като чете лекции в треньорската школа по футбол в НСА. Ицо направил опит да помири брат си и балдъзата си, с която винаги се е разбирал отлично. Но тя е непоколебима в решението си, че пътищата й със Стоичкови се разделят.

 

След развода обаче във фамилията стягат нова сватба. Христина, малката дъщеря на Ицо, от година е сгодена за Лука Белич. По план хърватският тенисист трябваше официално да се сроди с Христо Стоичков тази есен.

 

Христина обаче решила да удължи с още един семестър образованието си, което следва в САЩ. Заради него се налага и изместване на сватбата, тъй като Ицо е категоричен, че няма да задоми дъщеря си, докато не изкласи висшето си. Сватбата ще е напролет, мълвят из родата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени