Тачо се жени за любовницата си! Жени в шок!

4982
17 Август 2013, 10:06


Бракът между Жени Калканджиева и Тачо все още не е изстинал, а той вече планира сватба с любовницата си, научи HotArena.net.

 

Досега Жени запазваше самообладание и приемаше спокойно случилото се, но след като разбрала за сериозните намерения на Тачо, изпаднала в шок.

 

„Дали връзката им е нещо мимолетно, времето ще покаже“, разсъждаваше Калканджиева само преди няколко дни. Тогава тя нямаше и бегла представа, че любовницата на мъжа й Зорница Линдарева ще се облече в булчинска рокля.

 

Моделката обаче действа бързо, като вече се хвали пред приятелки за предстоящата сватба и дори намекна за събитието във Фейсбук. Зорница публикува своя снимка с булчинска рокля в социалната мрежа.

 

В момента Тачо и Линдарева са на първото си любовно пътешествие – в Гърция заедно с друга миска, заключвана заради работа на повикване – Галена Димова. Двете със Зорница са приятелки още от времето, когато задоволяваха ласките на заможни бизнесмени, пише „Всеки ден“.

 

Сега, когато Линдарева е с Тачо, дори не подозира, че не той, а тя трябва да се грижи за него и финансовото им благоденствие, клатят глава запознати.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени