Тачо спи пиян по плажовете изпаднал в алкохолен делириум

1701
17 Август 2016, 13:31


Съпругът на Жени Калканджиева Тачо е изпаднал в тежък алкохолен запой по родното Черноморие, научи HotArena.

Мъжът на Жени прекарва цяло лято в „Лозенец“, но не може да си позволи толкова дълга почивка на подобно място и затова разчита на издръжка на приятели. Откакто кракът му е стъпил на пясъка, Манов едва ли е изкарал няколко часа в адекватно състояния. Той постоянно е в компанията на верни другари, с които се наливат по цял с с литри алкохол.

Вместо с кафе Тачо стартира деня си с бира, а към обяд преминава към по-силни напитки. Върхови монети са вечерите, когато той обикаля най-оборотните заведения и се мести от купон на купон, но само ако има приятели, които да му платят сметката. Стефан е измислил и друг начин да пести пари, като не плаща за хотел.

След тежките вечери, вместо да се прибере в прохладната хотелска стая и да се изкъпе, Манов се насочва към плажа и изтрезнява по шезлонгите. Плажуващите са силно възмутени от поведението му и коментират, че той определено не е добър баща, който може да възпитава правилно детето си.

Жена му Жени също има проблеми с алкохола, но поне не забравя майчините си задължения. Според близки до двойката въпреки напредването на годините животът му не може да бъде безкраен празник. Той бил добро момче, но имал слаб ангел и често се поддавал на негативно то влияние на свои авери, за които смисълът на живота бил в жените, алкохола и дрогата пише „Галерия“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени