Топ 5 на най-страстните ласки в леглото на Биг Брадър! (Емануела и Жана отсрамиха ВИП-а + КАДРИ)

8284
05 Ноември 2016, 10:33


Редакторска плесница

 

Не, любенето в Биг Брадър не е мираж, и то много отдавна. А съвсем наскоро двете певици Жана Бергендорф и Емануела отсрамиха и ВИП-а, като се отдадоха на бурни ласки съответно с актьорите Явор Бахаров и Христо Живков.

 

HotArena подготви прелюбопитна класация на най-страстните изживявания в леглото на Големия брат през годините. Коя ли двойка ще оглави нашия Топ 5?

 

Номер 5

Емануела и Христо

 

Интригата между Емануела и Христо заема достойното 5-о място заради липсата на видимост от тоалетната на ВИП Брадър. Певицата напи актьора до безпаметност под предлог, че искала да си отмъсти. След като Живков се усамоти във WC-то, където няма камери, Емануела го последва и двамата се заключиха. Отвътре се чуваше пъшкане и охкане и макар на другия ден да отрекоха, и за децата стана ясно какво се е случило в Къщата.

 

Номер 4

Жана и Явор

 

Първата двойка, която се престраши да направи сефтето във ВИП Брадър обаче, бяха Жана Бергендорф и Явор Бахаров. Двамата уж се ненавиждаха, докато една нощ Бахаров не влезе в леглото на врага. Движенията под завивките говореха само за едно – сексът в Къщата на ВИП-а вече не е мираж.

 

Номер 3

Жоро и Таня

 

Далеч „по-раздвижени“ обаче бяха Жоро и Таня от Биг Брадър 4. Двамата влюбени дълго време се гушкаха под чаршафите, докато в един момент възвратно-постъпателните движения запознаха да стават доста бурни. „Ти свърши ли си работата“, попита Жоро ромката, при което тя избухна в смях. След това последва втори рунд, в който вероятно Таня върна жеста…

 

Номер 2

Зара и Найден

 

Може би най-паметно ще си остане любенето между Зара и Найден от първия Биг Брадър. Двамата бяха силно влюбени и навръх рождения ден на Нед, манекенката реши да го зарадва с най-хубавия подарък. А още на другия ден Найден се похвали на всички за добре свършената работа.

 

Номер 1

Тишо и Мел

 

Кой сега е Номер 1? Съпругът на Венета Райкова, разбира се! Пак в Биг Брадър 1 отраканата лесбийка Мел прелъсти срамежливия Тихомир, като двамата се отдадоха на страстни ласки не един, а два пъти за една нощ. Култова ще остане сцената, в която Тишо е върху Мел и й хваща ръцете господарски…

 

М. Грозева

 
Вижте още кадри по-долу!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени