Трай, Боби, за хубост! Михайлов махна гневната си бръчка с ботокс

1877
06 Април 2015, 15:59


Боби Михайлов винаги е бил суетен и доказа това не само когато преди години си присади коса.

 

Голямата Перука наскоро направи поредното подобрение по себе си – боцна си ботокс, видя HotArena.


50-годишният Боби се е подложил на ботокс терапия преди близо един месец.

 

Естетичната процедура действа за премахване на мимическите бръчки, които се появяват на челото вследствие на годините. Интервенцията му е била извършена в частна столична клиника в рамките на десетина минути, като не се изисква какъвто и да е болничен престой, а ефектът с опънатите бръчки е забележим още на другия ден.

 

Обикновено ботоксът трае между 4 и 8 месеца в организма, след което се саморазгражда.

 

Борислав е пожелал да коригира две основни несъвършенства, оставени от времето върху лицето му – гневната бръчка между веждите му, както и огромната хоризонтална бръчка на челото му от прекалено чумерене и лицеви мимики. За разкрасителното удоволствие бащата на Ники Михайлов е заплатил около 500 лева, пише Всеки ден.

 

След естетичната корекция на лицето си обаче Боби е придобил типичното перманентно опулено изражение за всички, подложили се на ботокс терапия. Веждите на тренера са се вдигнали в постоянно учудена физиономия, а заради химическите вещества под кожата си той трудно може да изразява каквито и да е емоции.

„Ето от кого Ники е прихванал суетата, очевидно е семейна черна и мераците са красота са маниакални“, разказват близки до известната спортна фамилия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Х
преди 3 години
0
ПЛАШИЛО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени