Участничка от Къртицата след случилото се с Ивайла: На мен никой не ми плати да си излекувам краката!

3672
14 Май 2014, 16:57


Екатерина Щайнингер, позната в играта като Баба Кети, отново изрази колко ненавижда Ивайла Бакалова дори в тази тежка за миската ситуация. Пожела й все пак бързо възстановяване, но се обърна към продукцията със снимка на отекъл крак и нахока Иван и Андрей, че не са й поели разходите по нейната рехабилитация след отпадането й от шоуто, научи HotArena.net.

 

Стана ясно, че „Къртицата“ ще поеме всички разходи около операцията и възстановяването на Ивайла, която няма да може да стъпва на крака си поне 45 дни.

 

След като чу новината Кети тръгна отново с рогата напред. Преди да се изясни ситуацията, тя бе притеснена за Бакалова и й отправи пожелание бързо да се оправя, без значение, че гранд дамата мрази моделката.

 

След вестта разноските Екатерина издивя. Публикува снимка на подут крак, който твърди, че е нейнят – след отпадане на шоуто.

 

Феновете на реалити шоуто веднага я захапаха, че нейният отекъл крак не може да се сравни с изпочупения крайник на Ивайла и другите й травми.

 

Щайнингер не се даде и продължи да обяснява, че и тя е имала болки и наранявания, за възстановяването на които не е получила и един лев.

 

Всъщност Кети не е спирала да се оплаква откакто напусна предаването. Вместо да натоварва във Фейсбук в страницата на предаването, да е помислила по-рано как да търси сметка на продукцията или сега да го направи.

 

От МБАЛ „Софиямед“ разказаха за състоянието на Ивайла: Операцията премина успешно и без усложнения като към момента пациентката се чувства добре. Предстои да й бъде назначена програма за рехабилитация, а кракът й ще бъде имобилизиран с ортеза (вид шина) на този етап за период от 45 дни, в които тя не трябва да стъпва на него“.

 

Бързо възстановяване!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени