Уникално! Мъж подари на съпругата си 55 хиляди рокли (Снимки)

4053
02 Септември 2013, 15:00


Докато някои жени се умилкват на половинките си, за да получат нова рокля за специален случай, съпругът на Марго Брокман, непрекъснато й купува тоалети. При това по два всеки ден, видя HotArena.net.


Германецът Пол Брокман живее със съпругата си Марго повече от 56 години. Като за това време е подарил на жена си над 55 рокли.


Първите тоалети Пол й подарил, докато още били само годеници. При това лесно можел да се сдобие с безплатни рокли, тъй като работел в шивашка фирма в Германия.


По-късно двамата се преместили в САЩ, установявайки се в Калифорния. С течение на годините Пол започнал да печели добре и да купува жена си, купища рокли.


Причината за това било хобито й да танцува валс. Тъй като Пол не искал съпругата му да се появява всяка вечер с една и съща рокля в залата за танци, започнал да й купува дрехи за всяко участие.


Марго почти никога не излизала с него и всички дрехи са по негов вкус. В началото на 90-те тя имала около 25-26 000 рокли, но днес те наброяват над 55 000 броя.


„На повечето мъже не им пука какво носят жените им, но аз исках моята да изглежда и да се чувства перфектно“, казва Пол. Той купувал роклите, преди да отиде на работа, след работа, а понякога излизал от работа, за да потърси нова рокля на жена си.


Често се случвало да похарчи седмичната си заплата за дрехи, а най-скъпата рокля, която купил била 300 долара. Марго толкова му се разсърдила за нея, че никога не я облякла.


Днес роклите се намират в гаража на семейство Брокман, а дъщеря им Луис ги е обявила за продажба. Според нея само за рокли, баща й е похарчил над 1,5 милиона долара, пише daily.mk
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Jeni
преди 4 години
0
I az iskam takiv maj.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 4 години
0
Днешните мъстий се ебът за 1 рокля
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Азис
преди 4 години
0
Колко мило... супер:)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени