Важно за майки с ученици! Революция в уроците по математика с Кандидат.БГ

746
22 Ноември 2012, 12:10


Кандидат-студентска кампания 2012 бе белязана от едно много иновативно, силно необходимо и в същото време доста забавило се явление – появата на Кандидат.БГ : модерна алтернатива на уроците по математика. Тази иновативна платформа елегантно решава двата най-сериозни проблема свързани с обучението по математика: морално остарелите сборници и големите инвестиции необходими за частни уроци.

 

Всеки подготвял се за изпит по математика знае какво е да се ровиш в сборници в търсене на точно определена задача или задачи на точно определена тема. С Кандидат.БГ това никога няма да ви се наложи. Всички задачи, които някога сте решавали се пазят във вашия профил, а при създаването на нов тест можете само с няколко клика да изберете задачи за вашия индивидуален изпит или тест, като изискате конкретна тема, трудност, клас, университет и равнище на подготовка. Друг неприятен факт в книжните сборници е честата липса на решение на задачите. Обикновено сборниците предоставят само отговори без никакво допълнително обяснение за начина на достигане на тези резултати. С Кандидат.БГ това никога няма да ви се случи, тъй като всяка задача, без изключение, притежава най-малко едно пълно и изчерпателно решение, което разбира се е на един клик разстояние.

 

Вторият сериозен проблем, който Кандидат.БГ адресира, са високите финансови и времеви ангажименти свързани с частните уроци по математика. Едногодишната ви подготовка с пълната функционалност на Кандидат.БГ струва по-малко от средната цена за месец частни уроци, но ограничената функционалност можете да използвате напълно безплатно още сега. Към това трябва да добавим и факта, че можете да използвате платформата по всяко време на денонощието, като единственото изискване за това е компютър с интернет връзка.

 

Тъй като платформата можете да ползвате напълно безплатно, без значение дали се готвите за изпит и матура по математика или просто ви харесва да решавате тестове и задачи, Кандидат.БГ е удобно, интересно и полезно решение. На кандидат-студентите препоръчваме платформата с особено ударение, тъй като болшинството от задачите по математика в Кандидат.БГ са директно взети от предишни кандидатстудентски кампании и могат да бъдат повече от полезни за всички тазгодишни зрелостници.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дени
преди 5 години
0
Да ... продължавайте да улеснявате учениците. Половината от българските ученици не са се научили още как правилно да използват подобен тип помагала. След като им се дава всичко на готово, те намират за напълно нормално да го препишат без да се потрудят. Системата трябва да е каквато винаги е била - детето да се труди, мъчи, опита всички възможни начини и когато не успее, да потърси помощта на учителя си (без да злоупотребява с тази опция). Разбира се, за тази цел учителите трябва да поработят над отношението си, тъй като за тях всичко извън учебния час е извънреден неплатен труд. А всъщност тяхната задача е да научат учениците на това, което знаят, без значение къде и как.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени