Външният министър изписа жена си и бебето с държавна лимузина, той липсва

2792
17 Април 2016, 14:00


Първородната дъщеря на външния министър Даниел Митов – Лара и майка й англичанката Мелани бяха изписани във вторник по обед от родилното, узна HotArena.

Папараците на „Уикенд” заснеха радостното събитие, от което обаче липсваше щастливият татко. Важни държавни дела в чужбина попречиха на Митов да вземе на ръце дъщеричката си и да я занесе вкъщи. Съпругата на министъра и бебето се прибраха в дома си с луксозния ведомствен мерцедес на Министерство на външните работи.

Остава въпроса доколко морално и етично е това, и то на фона на гръмките заявки на правителството, че министрите вече ще се движат с метро, а не със служебни лимузини на НСО. При положение, че събитието е частно, остава загадка откъде накъде държавна лимузина с шофьор ще обгрижва съпругата на министъра, при това, докато той е в чужбина. 

Даниел Митов усърдно пазеше в тайна личния си живот и избягваше да се появява на публични места с жена си, с която сключи брак през ноември м.г. Затова и Мелани не е позната на обществото, а пък нейни снимки изобщо не можеха да се видят.

Папарашките фотоси на „Уикенд” показват за пръв път съпругата на министъра не само откакто тя роди, а изобщо през последната година.  

Даниел Митов и Мелани Уудуърд, която работи в неправителствения сектор у нас, сключиха брак през ноември 2015 г., малко след кървавите атентати в Париж.  Митов съобщи радостната вест в профила си във фейсбук и каза, че бебето тежи 3,450 кг и е високо 51 см.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени