Венета Райкова потъна в дълбоки води, за да върне рейтинга си! Залага живота си! (Вижте какво готви на зрителите)

2354
21 Януари 2014, 14:00


Изглежда ситуацията с „Горещо“ не е никак добре и водещата му Венета Райкова за пореден път измени началния час на започването му. В събота е поканила свидетел на убийството на подземния бос Иво Карамански, разбра HotArena.net.

 

За да привлече не само женската аудитория, но и мъжката, русокосата журналистка е приготвила същинско зрелище за този уикенд.

 

Поканила е лицето Марин Маринов, който е свидетел на убийството на Иво Карамански. Съдейки по погледа на водещата от промо видеото на „Горещо“, тя е втрещена от изказванията на поканения, но тя май така си гледа винаги, което не бива да ни подвежда.

 

С това интервю блондинката си слага главата в торбата. Навлиза в дълбоки води, от които отдавна никой не смее да се интересува толкова публично. Не знаем как ще спи спокойно, или по-скоро как спи спокойно, тъй като разговорът вече е заснет.

 

С последните епизоди на предаването зрителския интерес към него като че ли секна. Вниманието е насочено към „Поверително“.

 

Венета отново измества часа на продукцията, този път ще стартира от 22:00 часа, точно половин час преди тази на Николета. Все пак мнозина в медийния бизнес лежат на неписаното правило, че който започне първи – печели.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ТАНЯ
преди 4 години
0
КОИ ГЛЕДА НИКОЛЕТА АЗ ПОНЕ НИКОГА- А ВЕНЕТА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
00000000000000000000000000
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени