Вестник “Телеграф“: Банда краде Мистър Свят! Анита Мейзер, Мара Бонева и Атанас Лазаров въртят мръсни схеми (Нежният пиар се представял за говорител на Маргините)

3883
28 Април 2016, 12:13


Пореден скандал се завихря около роден конкурс за красота и в центъра отново е Анита Мейзер, разбра HotArena.


Сега наявле излиза и нейният хитър и не по-малко нагъл съучастник, с когото явно им е хоби да си крадат права на конкурси за красота. След като няколко пъти се опитаха да си приватизират конкурса "Мисис Вселена" и направиха за смях страната ни на "Мисис Свят", където се яви самата провъзгласила се за "Мисис България" Анита Мейзер, сега бандата е хвърлила око на "Мистър Свят".


Плътно до Анита в подлото начинание е пиарът Атанас Лазаров. В схемата е замесена и Мария Бонева, както и Националната телевизия, която е посочена като съорганизатор на конкурса. Лазаров обаче е главното действащо лице и си е създал умела схема, с която да манипулира навред.


Той най-нахално се влива или се самопоканва в организирането на даден конкурс. Когато е достатъчно навътре в ситуацията, след година или две, се самопровъзгласява за единствен организатор на проявата. След това идва интересната част - започва да навива спонсори и участници да се включат в менте събитието му без въобще да подозират, че ще изгорят.


Същата манипулация е в ход и в момента. Атанас Лазаров се представя като "международен моден директор, създател на марката "Мистър София" и лицензиант на марката "Мистър България 2016". Това, разбира се, е по негови думи. 


Най-вероятно спонсорите и участниците и в този конкурс са лапнали въдицата и да цакат пари без да знаят, че всичко е фалш. Лазаров обещава на победителя участие на "Мистър свят" на 21 юли в Лондон. Така скандалът на родна земя ще излезе извън границите на страната и пак ще лепне черно петно на родната модна индустрия, пише "Телеграф".


Истината е, че не Атанас, а друг човек държи правата за конкурса. Той е уведомил международната централа, от която са обещали да пратят юрист у нас, за да разреши казуса. Говори се за дела, които ще бъдат заведени, както и за глоби в милиони евра. Адвокатът ще прецени и каква вина имат останалите замесени в схемата.


Важното е, че дори да си понесат наказанията, негативизмът към страната ни няма да изчезне. Скандалът ще се отрази на целия моден бранш и после няма нужда се чудим защо на международни конкурси все не можем да се доберем до по-престижна позиция.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Крис
преди 2 години
0
Тоя мръсен циганин и боклук Атанас Лазаров се вре навсякъде, а е пълен мошенник. От него никой и нищо добро не е видял. Мои приятели работиха за него и той не им плати за месеци наред заплатите, само ги лъжеше че нямал пари, а в същото време пари за хотели, почивки и кво ли още не имал. Ебати боклука, няма ли най накрая некой да го пречука тоя дебил и грозник Атанас
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени