ВИДЕО! Благо Георгиев „тайно“ в София (Нощува в Найт Флайт, вместо до децата си)

1793
07 Август 2014, 13:00


Благой Георгиев изглежда няма амбицията да е едно от най-големите имена във футбола. Най-лошото е, че вниманието му от спорта не е отвлечено от семейството му, а от кръчмите и дискотеките, както и от златотърсачките в тях, узна HotArena.net.

 

Плейбоят пристига изневиделица в България точно когато се предполага, че трябва да е в Перм и да се подготвя с клубния си тим „Амкар“.

 

Запознати разказват, че Джизъса се измъква тайно от лагера на отбора и пристига у нас, за да се отдаде на нощния живот. Ако не е на родното Черноморие, то ще е в Night  Flight.

 

После Благо сам се хвали за подвизите си – публикува снимки, на които въобще не е трезвен, а последно си качи и клипче, радвайки се, че на големия екран, в един от най-елитните столични клубове, дават собственото му лице.

 

Откакто Джизъса се раздели с Христина, той буквално е като развързан. Кифлите и нощните клубове бързо се наредиха сред приоритетите му, а децата и футболът останаха на заден план.

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.51 mb
total execution time: 117.86413192749 miliseconds
mysql execution time: 34.886121749878 milliseconds