Вихра категорична: Подлецът Иван се обади да ме уволнят

2684
28 Август 2012, 17:00


Екс водещата на предаването „Споделено с…“ Вихра Петрова обвини бившия си съпруг Иван за уволнението си от ТВ7, научи HotArena.net. На страницата си в социалната мрежа, бившата отчаяна съпруга публикува изявление, в което недвусмислено заяви, че той е отговорен за свалянето й от екран.

 


„През времето, в което водех „Споделено с Вихра” не е имало никакви забележки към работата ми или индикации, че договорът ми ще бъде така неочаквано прекратен.“, заяви Вихра във Фейсбук.

 


„Единственото, което продуцентите в лицето на Вили Сечкова и Емил Кошлуков са споделяли с мен е, че бившият ми съпруг нееднократно се е обръщал към тях с настоятелна молба да ме уволнят, за да бъда зависима от него.“, допълни тя.

 


Както преди дни HotArena.net. ви съобщи, водещата изненадващо съобщи, че вече няма да води дневното токшоу „Споделено с …“ в ефира на ТВ7. И ще бъде заменена от фолк певицата Кали, която става лице на предаването от 21 септември.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДАФ
преди 5 години
-1
Е това е поредната интрига .Вихра вече го прекали.И все пак Браво На Иван че я ритна и я замени с нещо по добро
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
az
преди 5 години
0
ВИХРА НЕ ПОСТЪПВАИ С ХОРАТА ТАКА КАКТО НЕ ИСКАШ С ТЕБ ДА ПОСТЪПЯТ- ЕТО ВЪРНАТИ СЕ ВЗЕ ПРЕДАВАНЕТО И СЕГА ТИ ГО ВЗЕХА ПО СЪЩИЯ НАЧИН-ВНИМАВАИ ЗА НАПРЕД
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
наблюдател
преди 5 години
0
Да не забравяме, че и Камелия беше уволнена без "забележки към работата ми или индикации, че договорът ми ще бъде така неочаквано прекратен!"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени