Вижте най-хубавите подаръци за Свети Валентин (СНИМКИ)

3725
31 Януари 2013, 17:00


Минаха Коледните празници, а заедно с началото на новата година всеки от нас се замисля какво точно да подари на своята половинка за Свети Валентин. Идеите са много и трудно бихме могли да ги напишем в една статия, но днес ще се опитаме да ви насочим кои са най-желаните и искани подаръци или как да подлудите мъжа до себе си на този страстен празник за всички влюбени.

 

Жената е страстна тигрица и трябва да го покаже на половинката си, за да го задържи само за себе си. Екскурзията ни в идеалните подаръци за този предстоящ празник ще започне със страстното бельо, с което определено ще можете да изненадате приятно вашия мъж. Може да „опаковате” подобаващо подаръчето върху себе си и да добавите красива червена панделка, която само да усили ефекта „Уау” в партньора ви за Свети Валентин.

 

Ако се готвите да посрещнете празника в домашна обстановка, то не забравяйте да украсите дома си на любовна вълна на този приказен ден: Добавете балони с форма на сърце, сладки надписчета с послание „Обожавам те”, разпръскайте навсякъде листчета от рози и добавете романтична музика, но не забравяйте за изненадата. Може да заложите на костюм на секси котка, от който всеки мъж би се зарадвал и с удоволствие би консумирал „десерта” си за Свети Валентин. Друг добър избор е къса дантелена рокля, а отдолу… да сте само по парфюм. Всеки мъж би се размечтал затова, какъв ще е края на вечерта след подобна красива гледка.

 

Разбира се, това не означава, че ако сте мъж, също не може да изберете подобни „сексуални десерти” за приятелката си. Няма жена, която да не се зарадва на красиво и дръзко женско бельо в червено – цвета на Свети Валентин и влюбените. Красивите халати също са добър избор. Така ще можете да задоволите глада си за страсти, защото няма да има мъж, който да не развихри фантазията си при вида на толкова апетитна гледка. Несъмнено идеята на Свети Валентин е да прекарате празника със своята половинка и да поднесете малък подарък, който да е от сърце. Само така истински ще зарадвате вашия партньор и ще прекарате един незабравим ден на влюбените.

 

Това не означава, че само на този ден трябва да се изненадвате с приятни подаръчета, като например еротично бельо, а да го правите постоянно, за да задържите огъня и тръпката във вашата връзка. Свети Валентин е само още един ден, на който да подарите нещо специално, вълнуващо, дръзко и сексуално, но и да подарите много любов и целувки на човека до Вас. Обичайте се и незабравяйте да се подготвите за празника отсега!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени