Вижте сълзите на Николета в “Къртицата” (Плака за дъщеря си)

4458
30 Март 2013, 15:53


Плеймейтката не издържа на напрежението в снощния епизод на шоуто

 

Николета трогна всички в снощното издание на “Къртицата”. Плеймейтката за пръв път излезе извън заучените стойки и приказки и демонстрира истинските си емоции и чувства пред камерите на предаването. Николета не издържа на напрежението в една от задачите и се разплака заради малката си дъщеричка.

 

В поредното изпитание, което “Къртицата” беше подготвил за участниците в Базата, всички те трябваше да отговарят на въпроси, свързани с останалите. Заради неуспешното представяне в тази задача обаче наказанието беше изгаряне на най-ценните им вещи. Така пред очите на хората в Базата и на двамата водещи, торбата, в която бяха най-скъпите принадлежности на всички, беше хвърлена в огъня, пишат от kliuki.net.

 

 

Именно в този момент нервите на Николета не издържаха и тя се разплака. На въпроса на Иван и Андрей какво е имало в торбата, тя каза, че вътре е била сложила снимка на малката Никол, за да я крепи по време на престоя й в шоуто. Това й признане трогна не само участниците, но и зрителите пред малките екрани, които осъдиха определено грубия регламент на задачата.

 

За радост на всички в последствие се оказа, че изгарянето е било само постановка от страна на продуцентите и личните вещи на участниците са напълно непокътнати. В торбата вместо тях е имало само дърва.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени