Виктория Джумпарова с тежко детство (Подробности)

3443
15 Май 2014, 17:00


Манекенката Виктория Джумпарова, която се превърна в синоним на разбивачка на семейства, е израснала без майчина ласка. Приятелки на охулваната красавица разкриват, че като малка тя загубила родителката и била отгледана от баща си, научи HotArena.net.

 

 Скандалната Виктория, която влезе в Базата на „Къртицата” и извади на показ мръсното бельо на любовния си триъгълник с Емил и Христина Русеви, изпратила майка още в първите си ученически години. В модните среди остава мистерия при какви обстоятелства жената, родила моделката, се е преселила на друго място, пише в. „Уикенд“.

 

Джумпарова никога не била особено словоохотлива по темата и когато колежките й се опитвали да я разровят в раната, тя отклонявала въпросите. Виктория обаче често давала себе си за пример пред приятелките си, че е вряла и кипяла в живота. „Трябва да сте доволни, че не сте имали моето тежко детство”, казвала моделката.


В редките моменти на откровение Джумпарова изпускала по някоя сълза с думите, че още много малка й се наложило да порасне и да се сблъска с трудности, каквито на останалите деца щели да се случат чак в зряла възраст. „Смъртта на майка промени целия ми живот. Нещата, с които ми се наложи да се сблъскам, някои хора просто ги считат за даденост, а аз трябваше да полагам усилия за тях”, отронвала „хипотенузата” в любовния триъгълник.

 

При липсата на близка жена, която да й дава съвети как да разрешава сложните си отношения със семейния Емил Русев, Виктория до едно време се оправяла сама, докато баща й не взел нещата в свои ръце.

 

 Таткото бил инициатор на среща с Емо, Христина, неговите и нейните родители. Целта била двете жени да се изяснят очи в очи на коя от двете се полага прелюбодеецът Емил.

 

„Преди тази среща се запознах лично с Виктория, за да науча и нейната версия за връзката й с мъжа ми. Това беше преди 10 години. Тя каза, че не е знаела за мен. Тя си държеше на Емо, не искаше да „пуска кокала”, имаше претенции към него. Тогава се събрахме трите семейства, защото трябваше да стане ясно какво ще се случи с брака ни.


Виктория дойде с баща й. Говорихме, говорихме, човекът почти през цялото време предимно слушаше. Личеше му, че много го е срам от дъщеря му. Накрая я хвана за косата, изкара я от вкъщи и каза: „Виктория, ние нямаме работа тук”, призна мамената Христина.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вики е пич
преди 4 години
0
Вики е супер симпатична мацка, не звезее прекалено и изглежда съвсем земно и нормално момиче! Пожелавам и много късмет и дай Боже скоро да намери своя човек!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ALKATI
преди 4 години
0
НЕ Е ВИНОВНА ТЯ А ОНЗИ МИШОК С МАЛКАТА ПИШКА ЕМИЛ КОЙТО С ПАРИ ИСКА ДА СИ КУПИ САМОЧУВСТВИЕ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени