ВИП Брадър СРИНА Люси Дяковска! Бутнали й 500 лева, за да се унижава

3635
29 Септември 2014, 11:49


Люси Дяковска бе тотално унижена и срината от ВИП Брадър, узна HotArena.net.

 

Певицата е изпаднала в депресия след признанието на Йорданка Христова, че дъщеря й харесва жени и че се познава с любовницата й Камелия Веселинова, която пък е бившата любов на Люси.

 

Двете дори бяха влезни заедно в по-минал сезон на ВИП Брадър, а сега от шоуто поканили Дяковска да коментира дъщерята на Йорданка в Къщата. Продуцентите предложили 500 лева на Люси да гостува при Венета Райкова и да разкрие душата си пред всички.

 

Плевенчанката естествено отказала да участва в пошлия спектакъл. Тя дори се разплакала от обида.

 

„Люси не е на себе си, не иска да се вижда с никого и отказва да вдига мобилния си телефон", разказват запознати пред Всеки ден.

 

Нейни близки споделят, че тя е силно наранена и се чувства унизена от намесването на името й от съквартирантите във „ВИП Брадър“. „Люси беше предадена от бившата сервитьорка Камелия, която се залюби с дъщерята на Йорданка Христова за пари. Това е истината – няма никаква любов, а само меркантилни щения на Камелия. Това момиче е свикнало да паразитира на чужд гръб – беше съумяло да заблуди Люси, че има чувства към нея, за да й цица от парите. Когато припечеленото от Люси през годините й на активна музикална кариера се стопи, Камелия я заряза, за да се хване с Ивана и да започне да харчи парите на Данчето Христова“, погнусени са от хитрата лесбийка приятелите на Люси Дяковска.

 

Къдрокосата плевенчанка се мъчи да забрави за предателството на Камелия – напуснала е апартамента в квартал „Симеоново“, който обитаваше заедно с нея и се е нанесла в друго жилище в центъра на София. Наранената Люси е отказала да вземе даже мебели и вещи, купени при обзавеждането на стария й апартамент, за да не й напомнят те по никакъв начин за меркантилната й бивша приятелка. Дяковска пътува често до Германия. Противно на писанията, няма сериозна приятелка, но се впуска в мимолетни авантюри с други последователки на Сафо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени