Връзката на Албена Вулева и Недик – споразумение или любов? (Разкази на очевидци+версията на фитнес инстурктора)

3280
11 Ноември 2014, 13:00


Близки на Албена Вулева разказват, че връзката й с Недик е лишена от любов. Двамата живеят под един покрив, но не изпитват чувства един към друг и всеки живее и гледа само него си, научи HotArena.net.

 

Хората около тях споделят, че не познават друга двойка, членовете на която са толкова хладни и безразлични един към друг. Отстрани изглеждат все едно единствено някакво споразумение ги крепи под един покрив.

 

Това кара други да подозират, че Албена наистина има различна сексуална ориентация, която иска да пази от обществото, под предтекст, че има мъж в живота си.

 

Недик вече има дете от предишната си жена, докато Вулева дори не иска да има потомство. Фитнес инструктора също така е на друго мнение, че има любов между него и нея. Отрича горе споменатите мнения да са верни и споделя, че не му пука хората да говорят по този начин.

 

„Аз  обаче знам, че имам хубава връзка с Албена и се чувстваме добре заедно“, отсича Недик.

 

Той също разказва пред „Блясък“, че в живота половинката му не е такава, каквато зрителите я виждат във „ВИП Брадър“. „В никакъв случай не е такава конспираторка, каквато е в Къщата. Играе роля вътре. Не може да се каже, че е чак толкова зла, колкото сама се изкарва в предаването, но явно е някаква стратегия от нейна страна.

 

Тя е доста умна жена, която планува ходовете си, и съм убеден, че неслучайно се държи така“, заяви любимият на Вулева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
миленита
преди 3 години
0
вие да не сте в къщата им ,че да знаете обичат ли с или не .Албена ме изненада много приятно със това ,че е много начетена и психически стабилна ,за разлика от двете кухи лейки Куче и Калти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени