Вулева: Майката на Калина Паскалева ме заплаши с SMS! (Вижте съдържанието му)

4365
13 Декември 2014, 10:36


Албена Вулева и майката на Калина Паскалева са в истинска война, която със сигурност ще повлече жертви след себе си.

 

Хапливата журналистка и устатата адвокатка не са свикнали да си мълчат и заплахите се леят като алкохолът в чашата на Малък Тошко, видя HotArena.net.

 

Всичко започна по време на един лайф, в който Вулева обвини Калина в театър и заяви, че тя сама си е просила свалките на Ники Китаеца. Калина адски се разяри и започна да крещи неконтролируемо.

 

По-късно майка й Веси Паскалева изригна във Фейсбук: „Моята дъщеря продължава в Биг Брадър. Албена Вулева не можа да я катурне, но ще катурне себе си, когато Калина излезе. Не подозира възможностите и. Бог да й е на помощ“.

 

„Заплашена или засмяна да се разчувствам? Майката на Калина Паскалева, тази мила, стара дама... Забравила да си вземе дневната доза мента, глог и валериан... и психотропни средства“, отвърна моментално Албена Вулева.

 

С тези разменени реплики в социалната мрежа ръкавиците бяха хвърлени. По-късно Майката на Калина си позволи дори да изпрати личен SMS на Вулева, писа "Всеки ден". Той гласи: „Сигурна съм, че добре ще те опише в някой разказ, а защо да не си прототип в последната й книга? Но не си толкова интересна! Внимавай – папараци дебнат отвсякъде“.

 

„След умилително-неуспешните опити за заплаха, от страна на Пасквилева-старша, която недообмислено си позволи изказване в духа на това, че отрочето й щяло било да ме опишело в книга (Като, че ли може да пише... ха-ха), нека знае, че ценя добрите идеи, обаче. А, по-бързата, по-смелата и по-сръчната винаги съм аз - майсторката на късия разказ! Ако се постарае още повече, мога да подсигуря на оскърбената и унизена нейна щерка и други художествени произведения с нейно участие... Лъва и Дявола никога не се дърпат за опашката! Приятно четене!“, зашлеви Албена Вулева, след като написа унизителна статия по адрес на Калина със заглавие: „Тоалетна хартия под формата на „книги”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bobi
преди 3 години
0
Този парцал Калина се взе много на сериозно!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ina
преди 3 години
-7
Албена е като вързано куче. Лае, лае , лае... ама освен да те оплюе друго не може да направи! Пфу!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени