ЗА ПРЪВ ПЪТ! Азис най-откровено пред Венета: Не излизам с дъщеря ми, за да не й се подиграват (Нечувани признания)

8021
30 Март 2014, 10:58


„Признавам те, Венета!“, заяви Василка на водещата на „Горещо“, прекланяйки се пред опита й и лекотата, с която тя успя да изкара дори и най-малките и скрити детайли в живота на певеца. За пръв път той говори дълго за дъщеричката си Рая, за смъртта. Такъв не се е показвал дори при уж добрата му приятелка Николета, с което Райкова отново би по точки и отново доказа професионализма си, видя HotArena.net.

 

Азис се е примирил, че смъртта е нещо нормално. След като го е проумял, се е опитал да предаде теорията си и на спътницата в живота си и майка на единственото му дете – Гала. Тя се е страхувала да не му се случи нещо, но той я е научил, да не се притеснява ако краят за някой от двамата настъпи.

 

Който и от тях да е жив, ще отгледа дъщеря им подобаващо.

 

Малката Рая в момента е на 7 години. Васко с радост споделя, че тя ходи на балет, но никога не ходи да я взима. Като причина за това, той изтъква, че не иска връстниците й да й се подиграват. Той много добре знаел какво си говорят родителите на тези деца, а все някой ще каже и на Рая – това би я наранило, а може и да й се присмеят.

 

Въпреки притесненията на таткото, Азис е обяснил на дъщеричката си, че няма нищо лошо ако две еднополови същества се харесват.

 

Сигурен е, че докато е жив, нищо няма да откаже на любимото си същество – каквото то пожелае, това ще има.

 

Певецът споделя още, че се чувства много уморен от хората и сцената. Когато има гости вкъщи, не им позволява да им звънят телефоните или да говорят пред него, тъмно е, звучи само тиха музика от телевизора.

 

Все още е с Велизар, когото похвали, че винаги плаща сметките в заведения, подарил му е кецове за рождения ден. Венета беше толкова любопитна дали гаджето е придружило Васко, и излъга изпълнителят, че няма да води предаването и си отива. На излизане от студиото Райкова заприказва мускулест и висок мъж, чакащ отпред, но не се разбра кой е. Стана ясно, че долу в колата, също чака мъжага.

 

„Признавам те“, бяха думите на Азис за Венета, с които вероятно ще жегне по егото приятелката си Николета.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 4 години
-3
Поповската лай-кучка и НагЪзис се познават от бая време, със сигурност повече от 10 години и от преди Горещото. Перката си е била още у баничарницата по село, кога тия двамата са вършели из София. Има взаимно уважение помежду им, така че за мене не е изненада появата му там и се си мислим, че професионализма на Венета е изиграл решаваща роля за тва откровено интервю.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
23
преди 4 години
-3
Този път свалям шапка на Азис! Беше много естествен и откровен! А що се отнася до Венета и нейния професионализъм - това не е новина. ТЯ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ, за разлика от онзи неграмотен ДЕБИЛ Курволета. Абсурдно е да се говори за сравнение между двете!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ani
преди 4 години
0
Pishe, che e na 7 godoni, a ne 7mi klas :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 4 години
-9
ne e vyzmojno da e 7mi klas.... Kato mnogo 1vi-2ri klas. Da e jivo i zdravo deteto :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени