Зуека и Рачков във ВОЙНА! Васил Василев не можел да понася Митко! Вижте защо

2501
24 Септември 2015, 16:28


Васил Василев и Димитър Рачков са във война, научи HotArena.

 

Зуека не може да диша своя колега, а откакто започнал новия сезон на „Господари на ефира“, отношенията им още повече се изострили.

 

Васил Василев-Зуека не се понася с екранния си партньор Димитър Рачков. Войната между тях тлеела отдавна, но се разгоряла с пълна сила, откакто започнал новият тв сезон, издават за „Всеки ден“ техни колеги от Нова.

 

50-годишният Зуек отдавна не харесвал Рачков по една твърде банална причина – чиста завист. Къдрокосият му колега винаги е получавал по-голямата порция хвалби от страна на шефа им Джуди Халваджиян. Рачков е и по-харесван от зрителите и това не остава тайна за Василев.

 

Отгоре на всичко Митко, който е със 7 години по-млад от Зуека, е постигнал доста повече в живота, особено що се отнася до финансовия аспект на кариерата.

 

Половинката на Мария Игнатова има далеч по-солидни приходи от Василев, който разчита единствено на предаванията на Халваджиян „Господари на ефира“ и „Като две капки вода“, за да върже семейния бюджет.

 

При Рачков обаче нещата стоели по-другояче. Той припечелва добри пари благодарение на многобройните частни партита, събития и концерти, на които е канен да бъде водещ – поне 5-6 пъти месечно. Понякога на халтурите ходел сам, понякога и с Мария Игнатова.

 

Всъщност именно от подобни мероприятия той си докарвал най-добрите средства, като хонорарът му бил около 4000 лева на вечер. Според наши източници Рачков кътал в банката над 350 бона, спестени от актьорски занимания.

 

Сол в раната сложил новият автомобил, който Митко подарил наскоро на Мария, както и 20-дневната им ваканция в най-скъпите курорти на Европа през лятото.

„Зуека не може да го понася, буквално! Рачков го усеща и нарочно го дразни, като парадира с добро настроение и много пари. Заяждат се по време на репетиции за щяло и нещяло, а Зуека е вечно начумерен. Най-много се дразни, когато Рачков започне да импровизира върху сценария и така отнема и неговите реплики“, разкриват нашите източници.

 

Василев се смятал за недооценен и често това ставало причина за раздор между него и продуцента Халваджиян. Арменецът обаче го търпял, защото все още искал да изкара максимума от двойката Рачков-Зуека, която се харесвала на зрителите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени