Звездомания тресе двойника на Филип Киркоров

1479
23 Април 2017, 11:48


Двойникът на Филип Киркоров вече се е взел за звезда  от световна величина. 17-годишният Ивайло Филипов  от „Гласът на България“ си е повярвал повече  от необходим ото и навсякъде разказвал как ще разбие конкуренцията и че победата му е в кърпа вързана. Младежът  от Бургас дори започнал да се държи надуто с някои  от старите си познати и съграждани, научи HotArena.

Момчето, което впечатли журито в „Гласът на България“ както с таланта си, така и с поразителната си прилика си с най-големия шоумен в Русия, си е повярвал, че заради опита му в конкурси, няма как да му се опъне финалът. Кандидатът за слава  от 8 години живее в Москва, заминал, за да се подготви за бъдещата си блестяща кариера. Двойникът на Киркоров дори се запознал с кумира си в Русия, пял с него на една сцена и  оттогава той му е ментор.

На сцената на музикалн ото шоу Ивайло се държал по-уверено  от всички останали участници, мерел се наравно с менторите Поли Генова, Камелия, Графа и Иван Лечев, издадоха запознати. Поздравът  от Киркоров, който той  отправи към момчето още на кастингите „на тъмно“, също е допринесъл за повишаването на самочувствието на 17-годишния младеж. Ако не по талант, то по самочувствие млад ото момче вече е надминало своя кумир, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени