5 ДОКАЗАТЕЛСТВА, че Цеце Орешкова не съществува!

20966
23 Ноември 2012, 16:37


Цеце Орешкова доскоро не съществуваше във Фейсбук, в македонските сайтове има САМО една статия за нея

 

Цеце Орешкова е мистерията на Биг Брадър Ол Старс. Подозренията на зрители, че македонката не само крие нещо, ами и не е съвсем жена, все повече започват да намират почва. Kliuki.net не знае каква точно е истината, но от сигурен източник научи, че Цеце има тайна мисия, не само пред съквартирантите, но и пред всички зрители на Големия брат.

 

Всъщност, твърде е възможно Цеце Орешкова да НЕ съществува, а зад милото й личице да се крие чужда самоличност. С каква цел и коя е всъщност Цеце, все още не можем да кажем. Но можем да ви представим фактите в полза на нашата конспирация.


5. Fashion stage?! Няма такова риалити!!!


„Участвах в македонското риалити Fashion stage”, обяви Цеце Орешкова във визитката си. Да, ама не. Проверка на Kliuki.net установи, че никъде в македонските медии не се споменава за съществуването на подобно шоу. Нито в Македония, нито където и да било по света. Явно Цеце е участвала в някакво си нейно собствено шоу.

 

4. САМО един македонски сайт знае за нея

Никой не е чувал за Цеце Орешкова в Македония. В един-единствен македонски сайт има статия за менекенката от февруари месец със заглавие: „Комшике убава: Цеце Орешкова”. Как така подгласничка на Мис Македония и известен модел, участвал в риалити, се подвизава само в един сайт?! Замислете се колко е лесно да си поръчаш статия и да я пуснеш в един сайт. Особено за възможностите на Големия брат.


3. Едни и същи нейни снимки се въртят в медиите


За манекенка с опита на Цеце Орешкова, би следвало да видим много нейни снимки, сесии и прочие. Да, ама не. Всичко на всичко в медиите има 7 нейни снимки отпреди Биг Брадър Ол Старс, качени в тази единствена статия в „Комшике убава: Цеце Орешкова”. Дори във видеовизитката й за Биг Брадър използват същите снимки. Сякаш Цеце Орешкова има една-единствена фотосесия, правена със специален повод. Може би, за да замаже очите на зрителите?!


2. Профилът й във Фейсбук


„Известната манекенка” Цеце Орешкова няма профил в социалната мрежа. Македонката не е съществувала във Фейсбук, а едва малко преди влизането й в Големия брат се появява нейна страница с оскъдна информация и две снимки. Странно, нали?


1. Говори добре и български!


А колкото до македонския й акцент, той също е съмнителен. Поне за кореняк македонци, които коментират, че говори странно. Дори Панайот й каза още в първата вечер: „Но ти говориш по-добре български от Лестер, с добър акцент”. И наистина – когато Цеце се опита да говори на български – уж на майтап, тя сякаш зачурулика на майчиния си език.


Е, съгласихте ли се вече, че има нещо гнило в Цеце Орешкова?

Източник kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
VIKI FROM MACEDONIA
преди 4 години
0
Пичка ви еба матерна.Цеца е убава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деянаа
преди 5 години
0
Вие добре ли сте? хаха.. Пеньо 10 години няма да са му достатъчни за да направи всичко това по външния си вид, че и да говори на македонски.. хахаха..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
svetoslav
преди 5 години
0
Цеце не е достойна да победи в биг брадър олстарс 2012.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АВТОР
преди 5 години
-1
..........и само да добавя относно Fashion stage не е задължително това предаване да е в Македония или в радиус от 500 или 1000км!!! хаххаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АВТОР
преди 5 години
0
Искам да Ви кажа, че Вашата статия пробуди, в мен различни мисли, но с едно не мога да се съглася и то е 2 точка, не мисля че е задължително известена или безизвестна не мисля, че е задължително да има профил в социалната мрежа и 1000000000000 снимки като нашите по известни български момичета!!! Ако искате да ни кажете, че тя е българка категорична съм, че не 100 на 100 !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебс
преди 5 години
-5
То май никъде не съществува Цецето ;] ех...Пеньо Орешков...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анни
преди 5 години
-6
а и в уикипедия я няма.... ;хх
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени