ИЗНЕНАДА! Ето коя е ЖЕНАТА на Пацо!

Панайот стана за резил в мрежата – никой не му търси половинка, а само му се присмиват Че е тежка царската корона, Пацо тепърва ще трябва да го разбира. Брадърът от Гълъбово си мислеше, че да станеш известен е най-голямото съкровище.

https://hotarena.net/vip-bradar/iznenada-eto-koq-e-jenata-na-paco HotArena.net
ИЗНЕНАДА! Ето коя е ЖЕНАТА на Пацо!

Панайот стана за резил в мрежата – никой не му търси половинка, а само му се присмиват Че е тежка царската корона, Пацо тепърва ще трябва да го разбира. Брадърът от Гълъбово си мислеше, че да станеш известен е най-голямото съкровище.

<h4><strong>Панайот стана за резил в мрежата &ndash; никой не му търси половинка, а само му се присмиват</strong></h4> <p>&nbsp;</p> <p>Че е тежка царската корона, Пацо тепърва ще трябва да го разбира. Брадърът от Гълъбово си мислеше, че да станеш известен е най-голямото съкровище.</p> <p>Това си беше негова мечта, а както изглежда популярността му определено расте. Сбъдна му се желанието. Ами сега?! В момента цяла България се занимава с неговия личен проблем. Панайот разправя, че си няма гадже и впрегна дори &bdquo;горещата&rdquo; Венета Райкова да му търси жена.</p> <div class=\"mceTemp\"><dl id=\"attachment_20271\" class=\"wp-caption alignright\"><dt class=\"wp-caption-dt\"><a href=\"http://www.kliuki.net/wp-content/uploads/2012/12/paco.jpg\"><img class=\"size-medium wp-image-20271\" title=\"paco\" src=\"http://www.kliuki.net/wp-content/uploads/2012/12/paco-181x300.jpg\" alt=\"Горкият Пацо го насадиха с... тази!\" width=\"181\" height=\"300\" /></a></dt><dd class=\"wp-caption-dd\">Горкият Пацо го насадиха с... тази!</dd></dl></div> <p>На страницата в социалната мрежа, която беше създадена за целта, валят такива коментари, че човек може да потъне в земята от срам. Ако този човек обаче е Пацата, нищо не може да го впечатли. Всички му се присмиват и го плюят, а той, както се казва, си мисли, че дъжд вали&hellip; Потребителите въобще не го жалят: &bdquo;Ужас! Коя ще се прежали с тебе бе, толкова си самовлюбен?!&rdquo;, &bdquo;Пацо, избиват се за теб, да знаеш, научи се да се държиш нормално и да говориш правилно, тогава си търси любима!&rdquo;, &bdquo;Ти си пропаднал от всякъде, всички ти се подиграват на простотията и ти гледат сеира!&rdquo;. Не липсват и иронични подмятания от сорта: &bdquo;Пацо, днес в 20 часа ще се женим&hellip;да си знаеш!&rdquo;. По-изобретателни дори отправиха конкретна оферта и вече знаем коя е фаворитката за Панайот.</p> <p>Между кофти шегите с намеци за Пеньо, някои му спретнаха ето тази изненада със следното послание: &bdquo;С пожелание да я спукаш от любов!&rdquo;. Дали <a href=\"http://www.kliuki.net/%D0%BF%D0%B0%D1%86%D0%BE-gangnam-style-%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86/\" target=\"_blank\"><strong>Панайот</strong></a> ще реагира на провокацията или ще го приеме просто за майтап, предстои да разберем.</p> <p><iframe src=\"http://www.youtube.com/embed/ihuZi5r18iM\" frameborder=\"0\" width=\"500\" height=\"315\"></iframe></p> <p>&nbsp;</p> <p>Източник:&nbsp;<a href=\"http://www.kliuki.net/\" target=\"_blank\">kliuki.net</a></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.