7 проверени метода за бързо и трайно отслабване

5059
31 Май 2012, 23:00


Почти не съществува жена, която да няма проблем с излишните килца. За да се отървете по-бързо от нежеланите мазнинки по бедрата, ханша и корема, се доверете на 7-те проверени метода, които Ivet.bg предлагат на нашето внимание. Ето как може да изваете перфектна фигура:

 

 

Купете си въже

 

Подскоците ускоряват метаболизма. Важно е обаче да са ниски – на височина около 3 сантиметра – и на пръсти. Тялото трябва да бъде изправено, а коремът - прибран. Трябва да се движат само ръцете ви, по-специално китките, но не и плещите.

 

 

Сменете всички напитки с вода

 

Изключете всички напитки, включително и алкохолните, от менюто си. Течните калории могат да ви създадат доста проблеми. Естествено, водата е най-некалоричната напитка. Също така може да изпиете зеленчуков сок и билков чай.

 

 

2 минути тренировка

 

Тренирайте при всяка възможност. Далеч не е нужно всеки ден да ходите на фитнес, за да се сдобиете с хубаво тяло. Разходете кучето, повървете пеша след работа или изкачете стълбите пеша, съветва Ivet.bg.

 

 

 

Ограничете калориите

 

Наблегнете на салатите. Зеленчуците имат малко калории. Изхвърлете от менюто си всички вредни храни!

 

 


Бройте крачките

 

Купете си машина, която измерва крачките. Всеки ден увеличавайте разстоянието, което изминавате. Слизайте на предишната спирка за работа; идете пеша до някъде, вместо да звъните по телефона или да пишете мейл; разходете се заедно с любим човек, вместо да отидете на кафе и т.н.

 

 

Избирайте интервали

 

Изберете тренировка с интервали. Ако вие тренирате качествено 20 минути, скоро ще има ефект. Фактът, че тренировката е по-кратка, съвсем не означава, че е по-некачествена.

 

 

В събота и неделя не лежете по гръб

 

През седмицата най-вероятно нямате време за дълги разходки, но през уикендите имате. Повървете по-дълго време пеша, тичайте, плувайте. Планирайте времето си така, че да го прекарвате колкото се може по-активно, пише още Ivet.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени