Албена Михова категорична: Никакви мъже повече! (Какво я докара до това решение?)

1661
16 Октомври 2016, 18:00


Комедийната актриса Албена Михова от година и половина е сама и този факт започва много да й тежи, узна HotArena.


Депресията вече яко тресе блондинката и тя се е примирила, че ще остарее сама и в компанията на куп котки. Покрай Албена не липсвали мераклии, но нейната непокорност и дух ги плашела ужасно. След като бе зарязана от Тома, Албена имаше милиолетни флиртове с няколко ухажора. Никой от тях обаче не успя да я укроти и тя отново остана сама.


„Тя не си търси сериозно гадже. Живее ден за ден. Късно и е за сватби и още деца. Синът й вече е тийнейджър и тя няма никакво желание да му ражда братчета или сестричета”, разкриват близки до актрисата. 


Самата Албена също неведнъж е споделяла, че няма никакво намерение отново да бута колички и да сменя памперси. Предпочита да се развива в професионална насока, а най-голямата й мечта е да открие собствена актьорска школа.


Заради липсата на желание за сериозни стъпки в личен план, Михова си търси мъже само за забавление. Всичко обаче са по-млади и в даден момент започват да я натискат за сватба и деца. Именно неразбирателство на тази тема раздели блондинката с Тома Здравков.


Албена на няколко пъти на шега отбелязала, че няма да се сърди, ако Тома си хване някоя млада мацка, за да му роди наследници и я остави намира. С тези си приказки сама предизвикала края на отношенията им. След раздялата, тя страдала седмица-две и се върнала към нормалния си ритъм на живот.


В действителност, това е нищожна драма в живота на Албена, която остава сирак на 13 години и свиква да разчита само на себе си. Именно затова не може да си представи да слугува на някой друг. Така последната й връзка с футболиста Николай Колев стана със статус "отворена" и постепенно преминала само в приятелство


„Тя не иска да има сериозен мъж в живота си, но все пак иска да има човек. Това противоречие много й пречи, защото всички около нея или я използват, или искат да я променят”, признават близки до актрисата. Точно за това и Албена напълно се отчайвала от силния пол. Не вярвала, че отново пак ще се влюби от цяло сърце, но пък се надявала, че поне може да се позабавлява, докато още е млада, пише "Уикенд"Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени