Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин вкупом напуснаха театъра (Тя ще го изхранва като водеща)

4689
22 Август 2014, 15:00


Нов скандал разтресе столичните арт среди, след като една от най-одумваните театрални двойки – Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева, напуснаха изненадващо театър „Българска армия“, научи HotArena.net.

 

След като години наред двамата бяха неизменна част от трупата му, сега хвърлили демонстративно оставки, пише в. „Всеки ден“.

 

Васко да Гама от село Рупча е подал заявлението си още в края на сезона през юни. Преди 2 дни това направила и дългогодишната му приятелка Александра, която обявила като основна причина за решението си невъзможността да съчетава репетициите за новия сезон със снимките на риалитито „ВИП Брадър“, на което ще е водеща и тази година.

 

„Истината е, че предпочете да се прави на тв звезда и да се конти пред камерите с грим и прическа, вместо да си даде малко зор на сцената. Търсеше си повод от много време и ето че й попадна такъв. А и няма какво да си говорим – хонорарите в телевизията са далеч по-добри. Предпочетоха да се комерсиализират пред това да правят изкуство“, шушукат в съсловието.

 

„Движението в театрите е нещо напълно нормално и естествено. Всеки има право на личен избор. Ние предпочетохме да се разделим с нея, защото, съгласете се, не може да се планира програмата на цял театър в зависимост от ангажиментите на всеки един от артистите,“ коментира пред „Всеки ден“ шефът на Военния театър Мирослав Пашов.

 

Той обаче добави, че за него напускането на Сърчаджиева било очаквано, имайки предвид, че 2 месеца преди това същото е направил и Ласкин. „Разделяме се културно, без никакви драми и скандали, увери Пашов. – Между мен като шеф и Алекс като част от трупата не е имало конфликти.

 

Тя е много талантлива, надявам се да има добро бъдеще“, похвали я бившият й вече работодател. Сърчаджиева няма да участва повече в спектаклите на Военния, към които имаше ангажименти дори и на хонорар.

 

Запознати в ръководството на театъра споделиха пред наш репортер, че още преди 2 години, когато щерката на Пепа Николова за първи път беше водеща на „ВИП Брадър“, а веднага след това и на танцовото шоу „Денсинг старс“, се е наложило да й намерят заместничка, която да покрива представленията й, които никак не са малко.

 

„Явно на Алекс не й допада работата в нашия театър или пък се е чувствала неудовлетворена тук и затова избира друга работа. Тя е прям човек, обади ми се, поиска с мен среща, дойде и подаде заявлението си за напускане“, коментира още Пашов.

 

И докато за всички е ясно с какво ще си изкарва прехраната напористата г-ца Сърчеджиева, не така стоят нещата с половинката й Иван Ласкин. Публична тайна е, че звездата имаше проблеми с началството на „Армията“ от години заради честите си пиянски изцепки, закъснения или неявяване на репетиции.

 

По време на престоя си в риалитито, което сега ще води жена му пък, актьорът затвърди образа си на невъзпитан алкохолик, който изобщо не се свени да гаврътва ракия още от сутринта.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени