Александра Караманска пред фалит (Фирмите й хлопват кепенците)

2204
11 Март 2017, 17:58


Александра Караманска, най-малката дъщеря на митичния Иво Карамснки, е пред фалит, научи HotArena.


Детективската й агенция "Корона" е без никакви приходи от няколко години и на практика не функционира. Голяма част от дейността й беше свързана с корпоративни разследвания като тя и екипът й проверявали лоялността на служителите на големи корпорации. И дори ги подлагали на детектор на лъжата.


Така без проблеми Александра спипала счетоводител, който присвоявал средства. Тя била толкова популярна, че я търсели дори и влиятелни политици. Караманска обаче категорично отказвала да се замесва в тези среди заради името на баща си. 


Най-малката щерка на Кръстника на родната мафия споделя, че макар баща й да не й е оставил милиони, както се твърди, тя се е възползвала максимално от връзките му. 


Тя дори се похвали преди време, че агенцията й развива дейност и в Сърбия, Гърция и Турция. Постепенно обаче клиентите намалели, а с тях и приходите. И това я принудило да хлопне кепенците. 


В криза е и другата й фирма - "За минута БГ", която се занимава с продажба на продукти и услуги в интернет. 


Любопитното е, че Александра отказала да се занимава с казуса на похотливия кмет Иван Евстатиев, чийто роднини я потърсили след разразилия се скандал. Щерката на Карамански обаче не желае да се забърква с тежки криминални казуси.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени