Алисия потвърди разкритието на HotArena: Да, скъсахме с Ники!

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-potvardi-razkritieto-na-hotarena-da-skasahme-s-niki HotArena.net
Алисия потвърди разкритието на HotArena: Да, скъсахме с Ники!

Алисия потвърди разкритието на HotArena за раздялата с Ники Михайлов. Фолк певицата, че с футболиста са разделени и вече не са заедно.


"С Николай сме разделени от месец, така че може да бъде, с която си поиска. Това е първият ми и последен коментар по темата", заяви певицата по повод отношенията си с футболиста.


Новината, че двойката е разделена изненада силно почитателите на Алисия. Допреди дни никой и не подозираше за края на отношенията им.



Както HotArena ви съобщи по-рано сутринта, скандалът между двамата е бил жесток и то още преди три седмици. Източници близки до Алисия съобщиха новината за раздялата на двойката.



Двамата се прекратили всякаква комуникация и в социалната мрежа. А надеждите на близките им, че 14 февруари ще ги събере се оказаха напразни.


Певицата потвърди официално истината за раздялата им и даде зелена светлина на Михайлов, да излиза, с която си поиска. Футболистът пък вече се спряга за гадже на друга красавица–Мария Лечева.

20 Коментара

Ева

преди 9 години

Аз пък мисля,че Алисия е бременна и решиха да кажат,че са разделени,за да опазят бременноста в тайна поне за първите месеци

Коментирай

тюх

преди 9 години

Еееееее ама можи ли са такоз нещо. Ний чакаме чиститка за свети Валентин със семейна снимка на мама, татю Колю и Валерко с послание от рода на "Обичами тъъъъ" и "Обичам въъъ". Тюх да му се невиди. Ма сън няма да спя сега да се ядосвам къде ще намерим нов татю на Валерко. Че желаещите хич не са много.

Коментирай

до тюх!

преди 9 години

Ннезнам колко трябва да си болен и прост да се подиграваш на едно детенце, а то нямаше да има нужда от кандидат бащи ако една курва не му беше разбила семейството!

Коментирай

AZ

преди 9 години

НиклозетАрена аре вие с Джуджана Роголетова да не бързате с празненствата, щото такова ексклузивно "потвърждение" се случва вече за незнам кой път, и заман източниците ви са от най "достоверните". Да поживеем, да видим - пък тогава да коментираме, не че това ни влиза в работата, както и на вас де!

Коментирай

kris

преди 9 години

и това ще мине АЛИСИЯ затвори тази книга и влез в истинския живот с хора който те заслужават

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

И четиримата (псевдо-футболистът ВаУери и онова кафяво Лай Но), барабар с Гринч (Алисия) и зъбатият, плешив кон Кольо са толкова смешни и жалки едновременно, че едва ли може повече! Това е човешка ПАРОДИЯ! Малоумници!!!!

Коментирай

една

преди 9 години

Е как така за Коледа на Ася и купуват подарък-кола за десетки хиляди лева ,а седмица след това се разделили?Нема просто такава лъжкиня като тази ,живее за да парадира и дразни незнайно кого.

Коментирай

Аахахахахахахаха

преди 9 години

Усещате ли как си правят ташак с жълтите медии отново, общите им снимки, клипове и всичко си стои по профилите им както и при предишната им "раздяла". Когато човек приключи с някого, зачиства наред - както Роналдо и Ирина..........така че точно тая раздяла отново ми е съмнителна.

Коментирай

а

преди 9 години

Ами тя явно това заслужава, след като все това търси. Да кажеш да е веднъж... ДВА ПЪТИ, хайде.. Но то при нея е всеки път. Тя просто не търси мъж, а портфейл и име. Харесвам я и личният й живот не е моя работа, нито ме интересува честно казано, но фактите явно са такива. Виждаме я какво прави, какви избори правих, значи не можем да кажем, че търси нещо повече - нея дебел и нисък ли ще е (Гущеров), плешив и незрял ли ще е (Ми), прост, тъп курвар ли ще е (Божинов) явно не я интересува. Така че явно тя вече е дала заявка какво е, което заслужава. Т.е. все така ще си кара.

Коментирай

а

преди 9 години

плешив и незрял ли ще е (Михайлов),

Коментирай

а

преди 9 години

Ти и как да напишеш, че не знаеш нещо "НЕЗНАЕШ" как. Малоумник. И 12 други като теб. То бива бива да сте прости, ама вие сте мега тъпите олигофрени. 12 души харесали и никой не забелязва, че такава дума "НЕЗНАМ" няма в никой език. Да не говорим, че ти се подчертава като неправилно изписана дума тук, още когато я напишеш. И самият коментар също е тъп и женомразки - когато съпругата изневери - тя е виновна, ако съпруга изневери, пак трябва да го оправдаем и пак ще обвиним жена, в случая любовницата, която дори не е част от семейството, но няма значение.. Нали важното е да сме женомразки и все за всичко да оправдаваме мъжете и да обвиняваме жените. Горкия прост Валери, той като свободен електрод.. Която не е минала край него и не е поискала, тя не го е имала. Те горките мъже са безгласни букви. Никога нямат право на избор и проява на свободна воля. На тях всичко трябва да им се прощава, да знаете.

Коментирай

хаха

преди 9 години

Няма нищо. Касъмов ще утеши старата си любовница Аска. Той най-редовно я перфорира и отпред и отзад, докато Плешко кани млади девойки в Турция.

Коментирай

Лепа

преди 9 години

И разбира се днес в предаването си Николета Лозанова побърза да спомене "най-влюбената двойка Алисия и Ники Михайлов" като разбира се не се раздели с ироничния си тон. Толкова е изостанала умствено, обсебена от Алисия и личния и живот вече 4-5година и занемарена от към интерес около остарялата и и досадна личност, че не се усеща вече тази пенсионирана плеймейтка. Алисия със или без Николай пак е номер едно и пак ще е на върха, а Лозанова може отдолу да и прашасва в краката. Нещастница, и после ще има претенции за дама - ти ли беееее? Пловдивска разпоретина, никога не можеш да си купиш класа, а само някакви комплектчета на Плейн и Дискуаред закупени от сайтчетата по фейсбук и всяка втора кифла, която може да си ги позволи срещу скромна сума.

Коментирай

Сиса

преди 9 години

Аз пък изобщо не вярвам ;) до кога разделени, до следващата седмица или месец. Николай е луд по Алисия, не е толкова глупав да замени жена като Алисия с някаква си девойка. Един вече го направи , и кариерата му на футболист беше тотално съсипана само за около година ;) нали се сещате з акой става на въпрос, само че същия този Божинов де, взе да си събира акъла по малко и сега е добре, или по скоро върви към оправяне , защо ами защото спря да отразява онази глуповатата Лозанова, добре че е толкова глупава и наивна да си внушава колко е щастлива ;).

Коментирай

9

преди 9 години

НЛО-ТО ИЛИ МАДАМ ЛОЗАНОВА ЗНАЕ ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ, ПРОСТО КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И В ЕДИН ДОСТА НЕУДОБЕН МОМЕНТ ЗА НЕЯ ТО ЩЕ И НАПОМНИ ЗА ВСИЧКИ ГАДОСТИ КОИТО Е СЪТВОРИЛА. А ТЯ ЗАЩО НЕ КАЖЕ КАК МЪЖЪТ И ЕДВАМ Я ТЪРПИ, АКО НЕ МУ СЕ НАВИРА ПОСТОЯННО И НЕ ГО СЛЕДИ КАТО КУЧЕ ЩЕШЕ ВЕЧЕ ОТДАВНА ДА Е В ЗАБРАВА ГОРКАТА.

Коментирай

da

преди 9 години

kakvo tolkova sega vseki po svoq pyt nqma ni6to tragi4no mariq i nikoleta mogat da praznuvat

Коментирай

baba asq

преди 9 години

taka e bab4e - sadba.Nikoi ne te brasne za sliva.primiri se 4e 6te si jivee6 sama sas sin4eto i tolkoz.ostavi mladoto mom4e da si nameri mlada devoika,koqto 6te mu rodi deca i si sedni na zadnite 4asti.nima si vaobrazi 4e mladok ,kato Niki 6te iska dete ot teb i 6te predprieme ne6to po serizono ot tova da te eb@ne.

Коментирай

aide Nikolai prigotvi se

преди 9 години

Niki prigotvi se sega cqlata zloba na zlobnite fen4eta da seizlee varhu teb.Vseki koito ne e s asia vakarelksa e protiv tiah.sega shte stanesh,nepodhodiasht,ligav,neseriozen,viatarnichev i t.n,a do vchera biahte ''nai-vlubenite'',nai hubavite. Uspeh momche , taia dartofela ne beshe za teb.

Коментирай

много хубаво

преди 9 години

Прекрасна новина!

Коментирай

аман от прости хора

преди 9 години

Нищо подобно ;). Първо Николай е пич и го доказа като им затворили миризливите усти с това, че друга няма и защити най мъжки Алисия, и второ пиши на кирилица, а и трето ама те пак са си влюбени, чакай да видиш хаха.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.