Алисия призна: Бях любовница на Гущеров една година

10862
22 Март 2016, 10:08


Алисия е имала тайна авантюра със съпруга на колежката си Мария в продължение на цяла година, научи HotArena.

Авантюрата е била преди няколко години и е известна на широката общественост.

„Виждахме се в продължение не една година, но никога не сме живели заедно. Това се случи преди да срещна Валери Божинов. Единственото, което ме притесняваше е , че Християн много ме ревнуваше. Иначе беше кавалер и джентълмен. Всички в семейството му са ерудирани и възпитани хора. Познавам най-близките до него“, разправяла Алисия.

Тя си обяснява неговата ревност, че тогава е била харесвана от много мъже, тъй като кариерата й била в своя пик, пише "ШОУ". Но дали и днес е така галантен и с Мария Гущерова Ася не знае, тъй като отдавна не подържа никакви отношения със съпруга й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hili
преди 2 години
0
Хаааааа, ха, ха, ха! "Всички в семейството му били ерудирани и възпитани", голЕм смЕх! Сигурно и той е възпитан и ерудиран щом само с фолк пИвички се влачи, че даже се е и ожени за такава. Интересно, какво ли си говори с тях? Сигурно се изморява от голямата си ерудиция и общувайки с тях си почива като слуша плиткоумни приказки. Ама, то какво да очакваме от бивши партийни кадри и техните наследници!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 години
-8
Тази Алисия наистина лъже за годините си.Много добре си спомням едно интервю преди години бях чела, беше в началото на кариерата и пишеше, че е на 25 години , а аз тогава бях на 17 .В момента съм на 29 тя на 33.То е ясно че на всяка жена и се иска да бъде по-млада, ама всички остаряваме и да си криеш годините е най малкото смешно.И то да си скриеш близо 5 годинки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:D
преди 2 години
-17
Тик-так, тик-так..Аска се окъка пак! A oт дупето мъжко се разнесе адска смрад! Куха, комплексирана мастия, пак оглежда се в чуждата чиния! Боже, що за нагла шафрантия?! Хем на нищо не прилича, хем все по богаташи тича! Хитрата лисица не отказва, най-обича да си гука с дечица! За малко повече парички Асчето е готова да изпразни всички! Баба Ася чичковци не иска, свежа плът на стринка и се стиска! Дърта и незадоволена селска уруспия! С поглед стръвен и мисли мръсни, прошка няма, дори за момченца невръстни! Вакарелското плашило иска младо лъвче, да я смуче, да го дъвче! Леля може да го лапа без ръце, няма равна и в смученето на мъде!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
преди 2 години
-11
БОЛЕН МОЗЪК.Така си се уплел в собствената си смрад,със завряна в з...ка си глава,че си прописал ужасии чак.Боже,събери си вересиите. Пфу,и тая смрад ,по грешната земя ли ходи. Хот Арена,къде дремете пак.................
Ахахахха
преди 2 години
-11
Алисия лъже от години за възрастта си! 4 поредни години навършваше 30! Хайде моля, като нямаш какво да кажеш, по-добре замълчи! Малко трудно Ася е на 32г, когато започна нейната кариера беше доста по-голяма от мен. Тази година навършвам 32 , сам се сещай на колко години е реално:)))))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДО ОПЛЮВАЩИТЕ АЛИСИЯ
преди 2 години
-14
Алисия е родена 1983г., а Мария Гущерова 1982, значи Мария е по-старата:D. Мария е 3 години по-голяма от мъжа си, а Алисия е била 21 годишна, когато е имала отношения с 2 години по-малкия от нея Християн Гущеров, и го зарязва въпреки милионите му. Какво ненормално има?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
-5
Бил е на 16 , когато е платил силикона на Ася и промоцията в Син Сити.. Мария и Християн имат 6 години разлика, не 3.
Диагноза: "Потомствена курва със склонност към педофилия"
преди 2 години
-31
"Перфектната" майка и жена за "пример" Ася Дойчева -"Мадоната" от Вакарел си пада по непълнолетни аххаххахаахха Интересно на колко години е бил Хриси Гущеров, когато леля Аска го е "отворила" :)))))))))) Дърта, незадоволена скумрия, как не те е срам да налиташ на деца!!!! Долна проститутка, за някоя банкнота отгоре и майка си ще продадеш! Наказанието при подобна проява е съд, малоумна застаряваща извратенячке! По-ниско не беше падала, не спирай да копаеш към дъното! Нямам търпение да дойде мигът, в който лицемерната ти маска ще падне с гръм и трясък, Лисиция!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЕЙ ЗЛОБО
преди 2 години
-12
Я успокой топката бе ЗЛОБНО И ПРОСТО СЪЗДАДНИЕ! МАЛОУМНА И ЗАСТАРЯВАЩА НАЙ-ВЕРОЯТНО СИ ТИ ! И НАЙ-ВЕЧЕ НАКАЗАНА ДА Е ТОЛКОВА ПРОСТА. Злобни утрепки
преди 2 години
-16
Само толкова ли можеш, пикло??? Бедно ти е речничето и не можеш да скалъпиш и две изречения на кръст, а, "душице"? Ахаххахааххахах и коя си ТИ, че да си позволяваш да ми казваш какво да правя и какво да пиша???? горката, отчаяна и заблудена овчица, много си си повярвала, "мила":))))) От леля ти Аска ли взимаш пример?? Селска терикатка с големи амбиции:))))) На Вакарело челото:))))))))))))))
Просто си тъпа и необразова, пиши в тетрадката за 4 клас, който не си завършила
преди 2 години
-9
Какво да мога? Мога да те обиждам до утре, но както вече казах, Бог си те е наказал и без другите да го правят! Съжалявам хора с каруцарски речник като твоя и толкова злоба и ненавист. Другите не са ви виновни, че животът ви не струва 5 пари и само ръсите злоба по разни сайтчета и съдите живота и постъпките на хора, които не познавате! За съжаление! То най-вече от речника ви се познава, че сте калта на обществото.
Нереално тъпа си, пише се " необразована", неграмотен парцал! Ахахаххаха
преди 2 години
-1
От кога мина на "Вие", неграмотно олигофренче???? Как само си се засегнала от коментарът ми аххахахахаххаах Почувства се длъжна да ми отговориш, нали? Истината боли, "драга" моя! Хайде само без да даваш квалификации кой бил от "утайката" на обществото ... Леко комично е точно една злобна, огорчена от живота малоумна кифла , като теб, да използва подобни определения! "Каруцарски" речник????? Моооляяя? Ахаххахахахах А ТВОЯТ КАКЪВ Е, ТЪПА ОВЦО????? Пирувам над слабоумните ти драсканици :))))))) Жалка картинка, престани да крадеш от чуцдите коментари, дрисло.. Свои мисли нямаш ли , че ползваш тези на другите???? Май ти не си завършила 4-ти клас, прекрасно го доказваш още в заглавието на коментарчето си ахаххахахахахахсх Ама иначе аз съм била "неграмотна", а миризлива краво?? Скапана пихтия такава, а дано се задавиш в помията си!
ехооооо
преди 2 години
-13
Алисия и Хриси са били гадженца през далечната 2004 година-сами сметнете Гущеров в кой клас е бил!А любовница Дойчева от преди това и до сега е на продуцента си Виктор!Божинов и трябваше да и направи само дете ,а Михайлов и беше нужен за така модерният напоследък пиар.Виктор и Ася-вечна и неразделна любов ,Вовеки веков!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nina
преди 2 години
-16
Гадженца силно казано. В едно интервю призна, че са имали взимане-даване, но краткотрайно, няколко месеца. А после изведнъж стана една годишна връзка. Просто Хриси в ония години се е учил върху кака си, както и много други момченца след него. И да, съгласявам се, че любовника и е Виктор Касъмов! За това свидетелства 15-годишната им неразделна любов. Никой друг не я изтърпя повече от 3-4 години. Друго което ми прави впечатление е, че Хриси изобщо не я отбелязва. Интересно ми е мнението му за така наречената им "връзка". Сигурна съм, че неговата версия ще е много по-различна и не така романтична и украсена като на Ася.
До всички незапознати
преди 2 години
-7
Въпросният "Хриси", както толкова миловидно го наричате да не е без мозък???? Той винаги си е търсил оборотни чалга певици.. Алисия, Малина, Мария и коя ли още не, на които плаща по 1000 лв на ден, за да се чувстват добре с него ;) ай, сиктир, горкият Хриси бил ли знаел :Д Вие явно мноу знаете
пак фантастики
преди 2 години
-12
Любовница била, малоумници тя и той са били сами така че вдичко е било в реда на нещата. Ако изобщо са имали нещо общо, знаем колко сте достоверни точно по отношенуе на нея. Ама викате друго си е мъжът ти да ти бие шута, с дете и да ходиш да се крачиш патент на някои други не на Алисия. Откакто има сина след Божинов е била ефинствено с Николай Михайлов. Ех, как ви се иска и певицата да е прочута с разкрача си като любимката ви, която само вие незнайно защо си харесвате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
-12
Ти да мълчиш, мис "тъпа оФца"!! Ася не я ли зарязаха с дете преди години??Много ти е къса паметта, "простакесо"! Такива слабоумни келемета като теб не заслужават друго, освен храчка в муцуната и шут задника!
Мари
преди 2 години
-8
"храчки", "шутове в задника" ТИ си от някое диво село! Как не ви трепят такива помиярчета още като се родите не знам. Такива злобни и прости хора трябва да бъдат избивани
pazardjik
преди 2 години
-14
Тая с някой набор не е ли била бе? Айде за по-голям да не говорим. Набор поне. Мале, мале. Както е тръгнало следващия и тъпкач ще е на годините на сина и.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до фенките на Дойчева
преди 2 години
-18
Ясно е ,че любимата ви Ася Дойчева от малка си практикува най-древната професия,но е станала доста по-хитра и прикрита, предвид възрастта, на която е вече.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени