Андреа чете Вапцаров

https://hotarena.net/az-jenata/andrea-chete-vapcarov HotArena.net
Андреа чете Вапцаров
Оказа се, че половинката на Кубрат Пулев си пада по българската литература.

Андреа е пленена от словото на Никола Вапцаров и чете всички негови стихове. Най-вдъхновяваща за изпълнителката се оказа творбата „Ще бъда стар, ще бъда много стар“.

Певицата дори публикува откъс от стихотворението, което вече е любимо на блондинката. Андреа се запалила по литературата от Кубрат Пулев, който неведнъж е заявявал, че чете много, пише „България днес“.

3 Коментара

Ванко

преди 6 години

Колко трябва да си тъпа и ограничена, за да си постнеш голия фотошопиран гол задник и под него да сложиш цитат на Вапцаров!!!! СРАМ!!! А Кобрата трябва да е също толкова тъп, за да е с тази глупава позьорка!!!!

Коментирай

11111

преди 6 години

Не осквернявайте великите българи като поставяте имената им до тези на деградиралите чалгарки, плейпатки и моделки. Копирането и поставяне във фейса не е признак на интелигентност, а е идиотски начин за пиар на една некадърница на гърба на Вапцаров. Явно за тoзи индивид с голия задник няма нищо свято.

Коментирай

преди 6 години

Тези индивиди са от качеството на циганите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.