Ани Цолова сваляла Слави на бала си, родителите на Марта Вачкова объркали училището (Вижте най-куриозните случки от баловете на звездите)

2801
19 Май 2017, 16:00


18-годишната Ани Цолова отишла на бала си с най-късата възможна рокля, въпреки несъгласието на родителите си, научи HotArena.


В последната година от училище водещата имала толкова много ухажори в родния си град, че отишла на бала не с един, а с петима кавалери. Освен това тя сменила и два тоалета - черна рокля и червена на точки, ушити от майка й. 


На завършването й пък пял на живо Слави Трифонов и тя толкова го харесала, че не пропуснала да му се представи, без да знае, че след години двамата ще бъдат колеги.


Под знака на флиртовете и любовта минал и балът на Иван Гарелов. Той бил с модерен сив костюм, купен от родителите му чак от Гърция. Негова дама била тогавашното му гадже - най-скандалната девойка в Пазарджик. Която се озовала в класа му след като била изгонена от предишното си училище заради лошо поведение.


Фаталната Елена събрала погледите с тоалета си, но в разгара на бала духнала с друг и разбила сърцето на Гарелов.


Изоставена на бала си се оказала и Марта Вачкова. Но не от гадже, а от родителите си. Те никога не ходели на родителски срещи и не знаели дори къде е училището й. В деня на бала й майка й решила да отиде и да я гледа, но се оказала в двора на друга гимназия. Това не помрачило празника на Марта и тя се забавлявала до сутринта.


Суетният Орлин Горанов дълго време се подготвял за бала си, на който се появил с ексцентрично жабо, папийонка и панталон, дело на брат му. Той отишъл на завършването си с москвич, с който събрал погледите на девойките. 


Той обаче отказал да си вземе дама и се забавлявал в изцяло мъжа компания. 


Покрай Евтим Милошев също имало засилено женско присъствие. Той се забъркал в любовен триъгълник като обещал на две момичета, че ще е с тях. И двете обаче го зарязали след като разбрали, а едната дори искала да со реже вените от мъка.


Ернестина Шинова отишла на бала си с рокля от швейцарски бутик и под ръка с най-красивото момче в училище. И без това чупливата й коса обаче бухнала така, че подчетала допълнително бузите й, от които тя и без това имала комплекс, предават от Ретро
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени