Ани Хоанг жертва на тормоз? Люси й избил зъб с шамар (Често я пердашил заради изневерите й)

4297
15 Октомври 2015, 11:58


Ани Хоанг може да се причисли към всяка четвърта българка, според официалната статистика, която е подлагана на физически тормоз от възлюбения си, разбра HotArena.

 

Красавицата с виетнамски произход редовно яде бой от благоверния си Люси Иларионов, който в пристъпи на гняв, дори без да е употребявал алкохол, й посягал върху крехкото лице. Най-тежкото поражение на смуглавата красавица бил отчупен зъб, с който тя се разделила, след като срещнала отблизо тежката ръка на чалга режисьора, пише „Уикенд“.

 

Само преди седмица Люси и Ани отбелязаха своята пета годишнина, откакто са заедно. Техни близки обаче разкриват, че отношенията им отдавна са преминали по-скоро в угодническа връзка, отколкото в каквато и да е любов – платоническа или пък още по-малко физическа.

 

Най-сериозните им проблеми не идвали толкова от шавливостта на дръпнатата красавица, а от избухливия и ревнив нрав на Иларионов.

 

Тъй като двамата се срещали далеч по-често над кухненската маса, отколкото в спалнята, Ани използвала непрестанните си пътувания в провинцията, за да задоволява сексуалния си нагон със свои връстници и истински познавачи на креватните упражнения, от които благоверният й я е лишил, заради килограмите си.

 

Ревността и лошият нрав на Люси не прощават обаче. Ушенцата на режисьора из цялата страна редовно му донасяли къде пак е палувала виетнамката и без да задава много въпроси или да й търси сметка, той директно я шамаросвал за наказание, без да се съобразява, че въпросния ден може да има участие и ще трябва да се появи посинена на него. По време на един домашен пердах тежката плесница на дебеланкото дори избила нейно зъбче.

 

Напук на отношенията си като куче и котка обаче Ани и Люси не искат и да чуват за раздяла, тъй като през годините са прекратявали връзката си за по няколко месеца, но след това отново са се събирали, вярвайки, че са родени един за друг.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
един зъб избит и е малко- и двете ченета
преди 2 години
-1
Този шопар най-малко на него отива да говори за проститутки в този живот. Нека първо да си погледне рогата и техните разклонения до небето и тогава да се замисли, дали има право да се присмива на който и да било. Голям нещастник е наистина! Чак ми става жал за него, като го гледам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рени
преди 2 години
0
Последните изречения се разминават с казаното от нея, че участието му в Брадъра е най-дългата им раздяла до сега.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дияна
преди 2 години
-1
нормално е да му изневерява- имат голяма разлика в годините, в теглото, в умствения капацитет.... само чалгата и снимането на клипове е общото им занимание
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени