Ани Салич оплешивя!

2929
24 Юни 2013, 14:00


Елегантната телевизионна водеща Ани Салич е много притеснена. Тя губи всеки ден кичури от косата си и скоро може да се наложи да носи перука, разбра HotArena.net.


Преди няколко месеца Салич с ужас установила, че сутрин по възглавницата й и гребена си намира солидни кичури окапала коса. Притеснената водеща веднага потърсила съдействие от дерматолози и ендокринолози.


Засега обаче усилията на специалистите нямат успех. Терапията, предписана на Ани и изпълнявана стриктно от нея е безрезултатна.


„Ако продължава така, може да се наложи да слагам перука”, роптаела Салич, която доскоро можеше да се похвали с буйна грива.


Напоследък на журналистката изобщо не й върви – само преди три месеца си счупи крака, а сега е на път да остане и без коса, пише "Всеки ден".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Б.
преди 4 години
0
Ами тя не спря да се гаври с косата си. Това е нормалното развитие на нещата след всичко, което си е причинила. Каква хубава естествено чуплива коса имаше преди време. После почна да я потъмнява, после да я изсветлява, после пак я потъмнява ,после изсветлява и това е от години. Все едно не знае какво иска. А отделно я изправя непрекъсното. То и стоманени косми да имаш на главата, след такава гавра ще опадат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o b l e k l o . e u
преди 4 години
-1
o b l e k l o . e u Най-добрите български електронни магазини за дрехи и аксесоари на едно място.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени