Анита от „Биг Брадър“ лъже за годините си! Вижте на колко е всъщност

https://hotarena.net/az-jenata/anita-ot-big-bradar-laje-za-godinite-si-vijte-na-kolko-e-vsashtnost HotArena.net
Анита от „Биг Брадър“ лъже за годините си! Вижте на колко е всъщност

Анита Болярова е минала покрай 33-годишните, убедени са зрители на Биг Брадър.

 

Според тях смуглата красавица упорито крие годините си, научи HotArena.

 

В сайта на предаването на визитката й пише, че е на 33 години, пише Всеки ден.

 

Екзотичната брюнетка, която мечтае да прилича на кубинка, на няколко пъти се изпусна в шоуто, че е на 36 лета. Според зрителите красивата силиконка е даже на поне 40 години.

 

„Абсурдно е да е на 33. Още малко и ще я изкарат 18-годишна. Тя самата каза, че е от 20 години с гаджето си Илиян. Не вярвам от 12-годишна да спи с него“, коментират фенове на шоуто.

5 Коментара

о

преди 8 години

Каза още от визитката, че е на 36 години и напълно възможно да е истина ми изглежда. От реакциите й и връзката, която демонстрира, че има с мъжа си, излиза, че е доста инфантилна и с някакви наивни представи за любовта и връзките, с промит мозък и много подчиняваща се и възприемаща се като нискостояща спрямо мъжа до себе си. И какви бяха тези още щом му звънна: "нали знаеш, аз и ти срещу целия свят"... Като каква се изживява? Принцесата и принца, които някой се опитва да раздели? Защо щом двама души се обичат, да трябва да са СРЕЩУ някого и нещо и да водят някакви войни и битки с въображаеми противници? Или самото чувство не е достатъчно силно само по себе си, ако не го канализираме в някаква негативна енергия срещу някого и нещо, и само ако си представяме, че някой е против нас, се чувстваме по-обединени и по-"заедно"? И изобщо говори като робот.. Старае се непрекъснато да има правилна дикция и хората се заблуждават, че е много интелигентна, щом още не е избухнала за нищо, контролира имиджа си непрекъснато и изговаря думите правилно, а всъщност не се вслушват толкова в това, което казва. Струва ми се, че няма никаква индивидуалност зад тази непрекъсната маска, която употребява и само се крие зад клишета без мисъл, с каквито е пълна речта й. Когато говори, дори и в напрегнат момент, не успява да смъкне маската и просто да бъде себе си, а пак говори клише след клише, които дори нямат особено отношение към сегашната ситуация и към проблема, който чака да бъде решен. Мъчно ми е за нея, вижда се, че не е лоша женичка, но не виждам в нея нито силна личност, нито интересен характер, нито дори индивидуалност. Просто промит мозък на подчинена жена, която се възприема чрез одобрението на мъжа до себе си и се самоопределя чрез неговото отношение към нея - а той, поредния ограничен селски комплексар и балкански "мачо". Също ограничен и инфантилен, че и егоист, както стана ясно от разговора по телефона.

Коментирай

о

преди 8 години

имиджа си непрекъснато и изговаря думите правилно, а всъщност не се вслушват толкова в това, което казва. Струва ми се, че няма никаква индивидуалност зад тази непрекъсната маска, която употребява и само се крие зад клишета без мисъл, с каквито е пълна речта й. Когато говори, дори и в напрегнат момент, не успява да смъкне маската и просто да бъде себе си, а пак говори клише след клише, които дори нямат особено отношение към сегашната ситуация и към проблема, който чака да бъде решен. Мъчно ми е за нея, вижда се, че не е лоша женичка, но не виждам в нея нито силна личност, нито интересен характер, нито дори индивидуалност. Просто промит мозък на подчинена жена, която се възприема чрез одобрението на мъжа до себе си и се самоопределя чрез неговото отношение към нея - а той, поредния ограничен селски комплексар и балкански "мачо". Също ограничен и инфантилен, че и егоист, както стана ясно от разговора по телефона.

Коментирай

Бамбина

преди 8 години

Много точен анализ. Браво! Наистина е с много ниско самочувствие тази жена....

Коментирай

333

преди 8 години

И тук както при други участници има леко разминаване между визитката и реалността.Анита твърдеше,че цялата духовност е в нея и едва ли не ще разкрие всички участници,а такова нещо няма. Относно годините,още при старта ми се върти нещо за 38,защото едните коментатори обърнаха внимание на това,защо жените в тази възраст нямат деца.Може да е грешка и да е на 36.Все тая.Тук става въпрос и за ген.Аз в пубертета изглеждах по зле отколкото сега на 34.Имам приятелки на 24,които са с по-издълбан пачи крак,но това е ген-тип кожа...... Думите на Анита за света бяха май защото тя се усъмни в монтаж и отделно тя сигурно знае как да общува с гаджето си.Тук аз не търся подсмисъл и интрига.

Коментирай

Илиев

преди 8 години

Никога не съм харесвал, жена с брикетен цвят на кожата.Понеже изпитвам неистова омраза към циганската напаст,всичко различно от бялото го ненавиждам.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.