Анорексия довършва Жана Бергендорф? Певицата е ходещ скелет!

3672
27 Юни 2016, 16:00


Жана Бергендорф се е превърнала в скелет на батерии или по-скоро привидение, което буди въпроса как въобще е жива, разбра HotArena.


Певицата е плачевна гледка - ребрата по гърба й ясно се броят, а кокалите по раменете й стърчат заплашително. Краката й са се превърнали в пръчки без грам месо, а всичките й дрехи вече й стоят като подарени.


В последно време Жана драстично е свалила килограми, които хвърли в паника близки и познати. Те са категорични, че е тръгнала по пътя на анорексията и се чудят как да я върнал назад, преди да е станало прекалено късно. В момента не само физическото, но и психическото състояние на певицата не е никак добро и това я прави още по-податлива на подобни заболявания.


Бергендорф е стопила цели 10 килограма от зимата досега и от 55 е станала само 45 килограма! Те не само е отслабнала, но и не можела да наддаде по никакъв начин. Този проблем се отключил след поредния арест за шофиране под въздействие на наркотици. Стресът и цялото медийно внимание покрай него отключили слабеенето, над което няма контрол и до днес.


Вместо да си стъпи на краката, Бергендорф от отчаяние започнала още повече да потъва в бездната. Тя почти не се хранела, но редовно си вземала дозите с наркотици, които дори увеличила, за да може да се съсипе качествено. Повечето дни прекарвала на солети и битулка концентрат, а понякога и без солетите.


Така Жана стигнала до ръба на бездната, където я чака анорексията, а и много по-сериозни проблеми, ако не се вземе в ръце. Близките й не спират да я убеждават, че е време да посети психолог, но певицата все неглижирала проблема си и отказвала да потърси помощ. Най-приеснителното било, че Бергендорф се радвала на слабата си фигура и смятала, че ще й помогне за кариерата, без въобще да осъзнава, че ще се вкара в болница и няма да може да си помисли за пеене, пише "Всеки ден".


Миналото лято историята се бе повторила и Жана отново бе кожа и кости, след като се забърка в скандал с трева заедно с бившето си гадже, което се оказа, че я е биело. Тогава тежеше 50 килограма, но бързо успя да се окопити. Сега близките й се надяват отново на чудо, за да не последва съдбата на любимката си Ейми Уиайнхаус.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нанси
Преди 1 година
0
Алоооооооооооо Hotrena вие въобще имате ли информация за тази статия както и за всички останали или си правите съчинения по картинка.Тя сега не е слаба,даже напротив наддала е и то доста. Моля ви се като си публикувахте статиите преди да го направите погледнете все пак и за някоя правописна фрешк защото повечето ви статии са пълни с такива като тази.А и не мога да разбера какво толкова ви вълнува живота на Жана или пък на Джена .Съмнявам се дали изобщо имате източници както пишете в някои от вашите статии. Не е много ОК това да се ровите в живота на хората особено пък тези които имат и деца защото и те ще я прочета и няма да са ОК с написанато или някой ще им изкриви нещата.Това е лек ден от мен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени