Антон Хекимян пали война в Би Ти Ви (Нарече Биляна Гавазова „кукла без интелект“)

2883
09 Ноември 2014, 11:30


Определяният като „настървен кариерист" Антон Хекимян успя да си извоюва престижното място на водещ на „Тази сутрин" и сега е обсебен от две фикс идеи, научи HotArena.net. Първата е да опази поста си с цената на всичко или да го замени единствено с нещо по-добро, а втората е да изглежда в перфектна физическа форма и да прави впечатление на зрителите и с външността си, а не само с интелект.

 

„Хубавото тяло ми дава добро самочувствие и определено ми помага да се чувствам по-добре в работата. Едно време бях доста слаботелесен, но все пак никога не съм позволявал на по-големите момчета да издевателстват над мен. Гледах филмите с Чък Норис и много се надъхвах. Мечтаех си да имам неговите способности, а с времето стана ясно, че няма да съм опасен боец, но пък поне мога да се оправя фигурата, пише в. „Уикенд“.

 

Много е важно един мъж да се поддържа във форма и в никакъв случай да не бъде небрежен към външния си вид“, щедро раздава съвети водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви.

 

Старозагорецът с арменска кръв е убеден, че е далеч по-успешен и умел във воденето от екранната си половинка Биляна Гавазова. На всичкото отгоре не спира да се хвали как именно на него се дължали високите рейтинги.

 

„Щом Хекимян беше избран да поеме щафетата в сутрешния блок от Генка Шикерова и Константин Караджов беше посъветван от Лора Крумова да си вземе за партньорка Биляна. Самият Антон я познаваше вече и беше сигурен, че дори да е хубавка, не е подготвена да го засенчи пред зрителите и измести от сърцата на шефовете.

 

Той отдавна се е научил на кого да се подмазва и винаги гледа да се превърне в любимеца на продуцентите и тези, от които зависи благоденствието му. Най-много се страхува от интриги и внимава да не си печели сериозни врагове", с охота споделят бъбриви колеги на телевизионера.

 

Още като млад репортер, отраканият вече журналист действал на изпитания принцип да очарова висшестоящите и така винаги се уреждал с най-готините репортажи, които от своя страна му носели лесна слава. Самият Хекимян никога не е крил желанието да бъде популярен и да изпъкне над останалите.

 

„За кратко мислех да кандидатствам в НАТФИЗ, но се отказах. Прецених, че трябва да съм малко по-шантав. Не че донякъде не съм", признава си тв водещият. След като избира журналистиката, бъдещият телевизионер  полага всички усилия, за да израсне много по-бързо от други свои колеги, а и вече самочувствието му не можеш с танк да го разклатиш.

 

„Когато ми предложиха да стана водещ на сутрешния блок, дори не се сетих да попитам каква е финансовата част от сделката. За мен беше чест, че шефовете на телевизията са оценили качествата ми и са решили да ми се доверят. Още от първия момент започнах да плувам в свои води. Нито за миг не се притесних, че няма да ми се получи", проявява се като изпечен самохвалкото Тони.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени