Антония Петрова директно си призна: Живея за парите си

7315
08 Юни 2016, 17:00


Антония Петрова призна, че парите са основният й стимул за живот. Моделката се изфука с нумерологичния анализ на рождената си дата, според който скъпоценните хартийки са главната движеща сила в житейския й път, научи HotArena.

„Съдбата е предопределила, че ще израсне като амбициозна натура, която успява във всичко. Изключително творческа личност, дисциплинирана и с вродена интелигентност“.

Това, според думите на Тоца, била написала за нея една от известните нумероложки. 

Перничанката не се притеснява да признае, че минава през трупове, стига да й се наложи. Нейният девиз бил „Целта оправдава средствата“. А въпросната цел най-често била свързана с материални блага. Все пак за миската била важна и любовта.

„Който каже, че има нещо по-важно от парите и любовта, е лицемер“, смята амбициозната блондинка. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Отвратителна
преди 2 години
-1
Грозна и проста.Никога не си била даже хубава.Красотата се вижда не е нужно да доказваш на всички ,че си красива.Щом цяла България не вижда красотата ти и се подиграва с теб ,то значи не си красива.Престани да се натрапваш.Смешна си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1234
преди 2 години
-1
Жалко за амбициите и така натрапваща се интелигентност, но не си научила най-важния урок... не съм лицемер, но най-важното е здравето Тоцке защото колкото и пари да имаш не можеш да си го купиш...само кифлите мислят като теб...то и Стив Джобс имаше много пари...но това не му помогна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
преди 2 години
-13
Боже колко малоумен коментар! А ти като кого мислиш? Като най-наивните и най-неосведомените и откъснатите от реалността? Как да не можеш да си купиш здраве? Лекарите и особено добрите, според теб за без пари ли работят? Ами болниците? Ами скъпите, нови лекарства лекуващи всякакви странни болести достъпни ли са за простолюдието? Осъзнай се малко! Не те знам на кой свят живееш. Влез в някой магазин за БИО продукти и виж цените и после пак се върни тук да пишеш глупости. И със сигурност му е помогнало на Стийв Джобс. Не го мисли ти него. Без пари със сигурност нямаше да живее чак толкова дълго, нито чак толкова добре. Парите купуват и качество и количество с много малки изключения. Знам, че ви утешава мисълта, че има неща, които не купуват, за да си мислите, че все пак в някои отношения и ние, бедните, сме като богатите и най-важните неща в живота не са ни отказани, само защото сме бедни, но истината не е такава, колкото и да не ни се иска да я погледнем.
до f
преди 2 години
-1
Съжалявам но твоя коментар не е точен ...правиш ли разлика между лечение и напъно здрав или излекуван човек. Това зе което може да платиш скъпо и прескъпо е лечението и положените грижи но никой не може да гарантира пълното излекуване, тук имам предвид хроничните заболявания и такива с летален край. Можеш ли да ми посочиш един човек който се е излекувал от диабет 1 или паркинсон? Да може да се живее и с двете заболявания но на каква цена...ами за рак на панкреаса? Относно материалното ми състояние няма какво да коментирам, не съм бедна и редовно пазарувам от био магазините, но това не ме прави по-различен човек от всички останали и да искам света да се върти около мен...не си мисля че щастието е само в парите...да, те дават някаква сигурност и удобство но ...има и други неща за които си струва да живееш.
f
преди 2 години
-9
Познавам хора, които точно защото имаха пари или близки приятели доктори, се излекуваха успешно от рак на панкреаса и то в доста напреднала вече възраст. Здраве определено се купува, както вече прочете и видя от коментара ми. Има много малко неща, които не могат да се излекуват с пари и не мисля, че съществуват болести, които да не могат да се повлияят с достатъчно пари и да се удължи живота/ намалят мъките/ потушат симптомите. И като не се купува здравето с пари с какво плащаш в био магазините?
до f
преди 2 години
-2
За пълно излекуване на рак от панкреаса не вярвам...освен ако диагнозата е била грешна...Твоето мислене относно здравето е на човек който никога не се е сблъсквал с подобни сериозни проблеми и не ти го пожелавам, но не искам да навлизам в подробности. Не искам и да споря с теб, но много от богатите хора помагат на тези които имат необходимост и нужда от помощ, т.е. даряват средства на различни орагнизации свързани с възрастни и болни хора и деца, за защита на животните и планетата като цяло...ти да си чула Тоца да е направила нещо такова? Да се е включила в раздавенто на храна на бездомниците или сиропиталищата? Или да е дарила шоколади на сираци? Средставата които ще похарчи няма да са повече от тези които дава за един ден СПА или обяд в елитен ресторант...това е наин личен избор който сам по себе си говори много. А това да си купиш храна и в обикновен магазин струва пари, не само в био магазините... така че парите са средство за оцеляване и удобсто а не самоцел като при някои хора...
f
преди 2 години
-3
Аз не говоря за това какво прави Антония, а за това дали здравето е обвързано с финансовите възможности. Какво прави Антония не ме интересува, нито щях да тръгна да се хабя да пиша коментар ако за това ставаше дума. А здравето ОПРЕДЕЛЕНО СЕ купува с пари, както вече казах. То всъщност и няма какво да му се доказва, то си е пределно ясно.
Greedy
преди 2 години
0
Все едно чета лексикона на комплексирана тийнейджърка. Тоце, те истинските кучета се правят на шматки и си мълчат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Какво пък..
преди 2 години
-1
За 50-годишна жена, на колкото предполагам, че е, Тоца изглежда относително запазена; е, като изключим жабешко-зеления маникюр, пластмасомото герданче и подобни аксесоари, които са въпрос на личен вкус и избор...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
преди 2 години
0
Когато си грозен отвътре, не може да не се отрази отвън. На нея и физиономията й е на жаба, на някакво студено гущероподобно.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени