Антония Петрова не иска да ражда, за да не разваля фигурата си! (Търси сурогатна майка)

1848
26 Октомври 2015, 11:58


Съпругата на руския милионер Александър Бередин – българската гордост Антония Петрова, вече мечтае да дундурка бебе, узна HotArena.

 

Най-оспорваната Мис България обаче е обсебена от външния си вид и категорично не желае да си разваля фигурата. Това е и причината да обмисля варианта със сурогатното майчинство, който е супер популярен по света, но у нас все още е забранен, пише „Всеки ден“.

 

За разлика от България, в братска Русия е напълно законно да си наемеш утроба, която да износи и роди детето ти. „Така ще можем да си изберем някоя жена, за която да се грижим през цялата бременност и да я обезщетим щедро, а аз да не напълнявам нито грам“, коментирала Петрова пред свои приятели.

 

Антония вече издирва подобна кандидат-майка, която да пасне на нейните изисквания.

 

В Русия има специализирани сайтове с каталози, от които може да си избереш сурогатна майка. Друга опция била да наемеш фирма, която да ти помогне в намирането на утроба под наем. За услугите на посредници обаче се плаща бая солено. Не че парите са проблем за Антония, или по-точно за руския олигарх, който я издържа и който угажда на всяка нейна прищявка – независимо дали става дума за купуването на тежко палто от норки, или за екзотичен воаяж.

 

Бередин вече се е съгласил на варианта със сурогатната майка, защото не по-малко от жена си държи на елегантната й фигура.

 

Александър е един от най-богатите хора у нас. Руснакът търгува с ток и енергия, а основното си състояние прави като доставчик на АЕЦ „Белене“. Говори се, че в сметката му лежат над $50 милиона, които чакат да бъдат изхарчени.

 

Мечтата на Антония е да има две деца – момче и момиче, които да наследят империята на мъжа й. Тя иска те да си живеят царски, а не като нея – в недоимък и с лишения“, разкриват приятели на Петрова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени