Барети пазят Димитър Андонов! Пръска по 10 бона на месец за охрана, страх го е от отвличане!

8549
20 Ноември 2017, 13:00


 Бизнесменът и хотелиерски бос - Димитър Андонов, ползва охрана от барети, научи HotArena.

 

Андонов е забелязан да разтяга тънки питиета в лъскав столичен хотел под зоркия поглед на трима въоръжени здравеняци, писа вестник „Таблоид“, позовайки се на очевидци.

 

Гардовете му не са хванати от улицата биячи. Става дума за бивши барети, което означава, че са експерти по охрана, добре обучени за реакция във всякакви ситуации, но и добре платени”, обясниха запознати с тънкостите на занаята.

 

Според тях, наемането на служител от спецотряда на баретите, струва минимум 3 бона на месец. „Най-добрите стигат и до 5000 лева. Така излиза, че ката месец Митко Андонов, син на бивш зам.-кмет на Благоевград, пръска около 10 бона за личната си безопасност. Въпросът е защо. Досега движеше спокойно и без „гардероби” до себе си. Вече тръгнаха спекулации, че го е страх от атентат или отвличане”, светнаха ни познати на бизнесмена.

 

По думите им, за да влезеш в полезрението на бандити, които се занимават с отвличания, трябва да си се набъркал в сенчест бизнес, който да ти носи луди кинти. „Никой не знае защо му е такава солидна охрана, той избягва да говори по темата”, признаха източниците на „Таблоид”.

 

Спекулациите са, че страховете му се усилили след отвличането на 25-годишния Адриян Златков, син на собственика на оборотния търговец на скъпарски лимузини Тони Златков. След 12 дни в плен младият мъж бе върнат дезоириентиран, но в добро здраве. За живота му беше платен откуп от над 1 милион лева. За да не го споходи такава съдба, туширал кардинално страховете си, като наел барети за бодигардове.


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Х теам
Преди 1 година
0
Подобна шайка главорези охраняват и Маррин Нотариуса
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени