Мария Бакалова в скандал със секси сервитьорки

Практиката на мейд-кафето се асоциира по света и със съмнителни услуги

https://hotarena.net/laifstail/mariya-bakalova-v-skandal-sas-seksi-servityorki HotArena.net
Мария Бакалова в скандал със секси сервитьорки

Практиката на мейд-кафето се асоциира по света и със съмнителни услуги

Скандал гръмна с кафене, в което сервират моми, костюмирани като прислужници компаньонки.

В резила се забърква ежегодният фестивал за гейминг, комикси, японска анимация и поп култура - "Комикон". На събитието ще гостуват множество известни личности от България и света. Мария Бакалова заедно с половинката си Валери ще бъдат специални гости сред феновете. Ергенът Алек ще се изправи срещу комика Китодар Тодоров в гейминг състезание. 

Организаторът на събитието, клуб "Накама", обявява, че в интернет върлува фалшива обява за мейд-кафе - заведение, в което обслужващите сервитьорки са костюмирани като френски прислужници и се отнасят с клиента като свой господар. "Има човек, който разпространява невярна и подвеждаща информация, че организира мейд-кафе по време на "Комикон", и има пуснато записване за участници за него в този момент", предупреждават от организацията "Накама".

След гневния пост кафенето веднага отвръща на удара за резила: "Организацията ни никога не е твърдяла, че работи с "Накама", нито че ще бъде част от "Комикон". То ще бъде по същото време, на територията на "Интер Експо Център", и всеки ще има възможност да го посети, независимо дали има билет за голямото събитие. Любезно молим да спрат фалшивите обвинения, защото ние не сме голяма организация с цел печалба, а група от смели фенове, които не се оплакват, а предприемат действия, за да не позволят тази традиция да умира. Бихме желали да не потъпквате труда им", изказаха се пък учредителите на екзотичното обслужване.

Този тип заведения със секси сервитьорки се зараждат не къде да е другаде, а в Япония. Множество мейд-кафета има в Страната на изгряващото слънце - освен специалните костюми сервитьорките се обръщат към клиента си с титлата "господар". Въпреки странната практика в родината на гейшите бизнесът е легален, защото не прекрачва рамките на законното. В други държави, където компаньонството не може да се разграничи с проституцията, се случва работничките да бъдат принудени да правят по-интимни услуги.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.