Бащата на Черната Златка болен от рак заради олигарха Банев

5728
03 Април 2011, 12:36


Дело срещу олигарха Николай Банев, което се точи от 9 години, форсирало рака на бащата на Черната Златка, Димитър.

 
Това призна самата тя пред Мартин Карбовски. Спорът между родителят на плеймейтката и Банев бил за терен на Каваците.
 
 
"Винаги ще подкрепям и заставам зад родителите си. Ще се преборя за земята. Това място е наше, убедена е Златка. - Защо хора с повече пари от моето семейство трябва да имат и повече власт?. Всеки иска да те прегази и да бъде над тебе".
 

"Моят баща има нотариален акт. Точно до морето е мястото. Аз съм човек, който си знае правата. Арестуваният преди дни Атанас Вълков е съдията, на първа инстанция той реши, че губим. Не познавам Банев – дано да е свестен и да ме разбере – нека да остави баща ми на мира, призова хубавицата".

 
Златка отрече купища слухове по свой адрес. Като този, че страда от  кокоши тръни на краката. "Измислица на медиите е, че съм във война с русата Златка. Не съм дребнав човек, никога не влизам в конфликти. Тя си има сватбена агенция, мен ме вълнува телевизията и участията", обясни плейметкта.
 
Димитрова скоро не планира да сменя фамилията си. "Няма да се женя за Багата Иванов-Багата. Не съм била в легло заради кариерата си, само с Благой съм. Всеки влиятелен мъж винаги иска една хубава жена да мине през леглото му, но при мен удрят на камък. Христо Сираков не ме е свалял".
 
Плеймейтката разкри, че отскоро е дипломирана финанситка и не е изключено да напусне страната. "Хората от висшето общество са гадни, повярвали са си, алчни са. Може да напусна".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени