Бащата на Жана Бергендорф я използва за пари (Певицата плаща всичките му сметки)

3535
14 Февруари 2016, 12:41


Жана Бергендорф преживява поредната лична драма в живота си, научи HotArena.

Жана признава, че винаги е приемала за баща втория съпруг на майка си и преди да се омъжи за датчанина Стефан Бергендорф, дори носела неговата фамилия – казвала се Жана Владимирова Бранкова.

Той е оставил мама бременна и никога повече не се е поинтересувал нито от мен, нито от нея. Не мога да му простя. Живяла съм толкова години без него. Може би бих се видяла с братя и сестри, ако той има други деца....

Въпреки че тя винаги е била негативно настроено спрямо биологичния си баща Марио, преди няколко месеца внезапно решила, че иска да го потърси. Певицата вярвала, че ако се срещне с баща си, ще успее да му прости, да загърби миналото и да отвори нова страница в живота си. Издирила го чрез социалната мрежа Фейсбук и останала учудена колко много си приличат визуално. 

Развълнувана, Жана веднага пожелала да се срещне с татко си на живо. Изпълнителката  го проучила  и установила, че той от години живее в Германия и има двама синове. След като се чули по телефона баща й хванал първия самолет за България, за да се срещне с нея. Помолил я за прошка и обяснил, че не я е потърсил досега, защото подозирал, че майка й е създала ново семейство с друг мъж. Според запознати обаче подбудите му не били съвсем безкористни, пише "Уикенд". 

Хората от обкръжението на Жана са категорични, че баща й иска  да се възползва от нея. Той бил убеден, че покрай славата щерка му се е замогнала и целял единствено да извлече финансови облаги от нея, тъй като бизнесът му в Германия не бил процъфтяващ.

Бергендорф толкова искала да се срещне с биологичния си родител, че подсигурила самолетните му билети, престоя му в България, развеждала го напред - назад и се стараела всячески да му се хареса. Откакто Марио влязъл в живота й, тя съвсем забравила за втория си баща, който я отгледал като собствена дъщеря и бил до нея в трудните моменти, докато растяла. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени