Бербо върна Елена в София (Задава ли се криза в звездното семейство?)

4678
23 Март 2013, 13:03


Димитър Бербатов върна Елена в София. Футболната звезда неочаквано реши да остане сам в Англия и върна половинката си в България, научи HotArena.net.

 

Бербо от почти десетина дни е сам в Лондон и ако се съди по бурната му интернет активност силно скучае. Тези дни футболистът пусна своя снимка, на която джитка на телевизионна игра, докато в същото време любимите му жени обикалят самотни на пазар по столичните молове и харчат маса пари.

 


Елена и по-голямата от двете й дъщери Деа бяха забелязани от наблюдателни софиянци първо на шопинг за детски играчки в хипермаркет, а след това на обиколка на бутиците в търсене на тоалети за мама.

 

Половинката на Бербо успя да изпълни предварителните си планове за деня само за час, без да обръща внимание на въпросителните погледи насочени към себе си.

 

По-малката дъщеря Елиа, която се роди в края на миналата година обаче не придружаваше майка си на разходката. Вероятно футболната съпруга е решила да я опази от възможността някой да го снима тайно, каквито бяха притесненията й с Деа.

 


Решението на футболиста да изпрати Елена и децата си у нас е много изненадващо. За никого не е тайна, че играчът на „Фулъм” е обсебен от момичетата си и обожава да прекарва свободното си време с тях, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Ели
преди 5 години
-2
Ели, благодарим за първият ви коментар, веднага поправихме грешката. Изтрит е, защото след корекцията вече не беше актуален и не е по темата на публикацията. Още веднъж, мерси.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 5 години
0
И на мен ми ги трият или поне не ги публикуват! Яко цензурка играе и тука, ама айде! Колкото до фамозната клюка, да попитам, като как решихте, че двамата имат проблеми, щом Елена е в София, а Митко в Англия? Или така ви се иска само, понеже това е може би единственият футболист от новата генерация, който има направо аристократично поведение, в сравнение с колегите. Пък и целия този отказ от публичност, сравнено с Божинов напр.? А Елена - дето едно интервю на кръст не може да изкопате от нея? Не е като да се пищоли по списанията по без нищо или с парцали за 4000 лв. МъЪЪка? Има и хора, които предпочитат да живеят достойно, а не в името на измислена слава по жълтурниците. Така че ви предлагам лапичките долу, поне от тези двамата! Губите си времето и обиждате една минимална част интелигентни читатели тук!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ели
преди 5 години
-2
Глупаво беше да ми изтриете коментара !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени