БЕСЕН! Мъжът на Теодора Духовникова я пъди заради Врачански!

2918
01 Декември 2014, 12:28


Мъжът на Теодора Духовникова е бесен след излъчения папарашки материал в предаването на Николета „Папараци“ по бТВ.

 

Съпругът Стефан не иска да повярва на актрисата, че с колегата й се гушкали и целували само по приятелски и й вдигнал нечуван скандал, узна HotArena.net.

 

Уморен от постоянните забежки на звездата, Стефан дори й посочил вратата и я предупредил, че този фарс не може да продължава, разкриха близки до семейството.

 

За да успокои гнева му, Теди започнала да разказва наляво-надясно и да споделя от профила си във „Фейсбук” , че няма нищо общо с Калин и двамата са просто приятели. Тя го била целунала спонтанно, какъвто навик имала.

 

„Целувката ни с Калин Врачански е претоплена манджа. Емоционална съм и затова така целувам приятелите си”, оправда се Духовникова. Странно обаче защо тази уж нормална размяна на ласки продължава няколко минути, а целувките в устата са много повече от една, питат се в светските среди.

 

След като горещите кадри на Духовникова и Врачански видяха бял свят, тя рязко спряла комуникацията си с Калин. Теодора му забранила да й се обажда по телефона и да й пише съобщения. Започнала да страни и от общи светски събития, където могат да бъдат хванати заедно. Заради всичко това, Врачански пък се чувствал ужасно и изпаднал в сериозна дупка. „Той много я обича, но сега знае, че може би скоро няма да могат да се видят”, споделят колеги на звездата от театралните среди.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени